Интересно ми е колко пари сте загубили, преди (ако) да започнете да изкарвате пари на Форекс пазара? Това само сметки ли са били или сте купували индикатори и експертни съветници?
Виж:Колко сте загубили и колко спечелили?Част 2
Интересно ми е колко пари сте загубили, преди (ако) да започнете да изкарвате пари на Форекс пазара? Това само сметки ли са били или сте купували индикатори и експертни съветници?
Виж:Колко сте загубили и колко спечелили?Част 2
Последна редакция от disel84 : 18-05-2014 на 14:17
Аз не следвам никой, търгувам по начин който няма нищо общо с на никой. Но не съм достатъчно луд да кажа, че съм влезнал в автомобилния бизнес и ще ги счупя всички с двигател 500коня който гори 3 на 100.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
реално туй дет на нас ни се струва обективно всъщност е добре развит субективизъмТака като го извадиш от контекста не е точно.Пък иначе кой както иска датъргува с или без система ,но субективизма не върви със стройна система.Който си мисли че така ще постигне голям успех да действа,но истината е че много малко са способни на това.Системката и рахатлъка са си важни във форекса.системата е базирана на логическия модел койт имаме за пазаря - а той не е обективен изобщо
когат обаче успеем да усвоим добре нашия собствен субективен поглед върху нещата той вече почва да ни изглежда обективен
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Te и измамниците не са балъци
Те точно защото са умни, могат да мамят успешно. Продават илюзии на хората, хората са щастливи, че взимат нещо, а когато не им се получава, измамника винаги може да заяви, че проблема е в психиката им
И значи се оказа, че не можеш да си защитиш тезите и излезе с оправданието, че сегашна аудитория не си струва вниманието
Кой ти е казал че акаунта се удвоява всеки месец ? Това казвал ли съм го аз ?
И ако съм го казвал, в какъв контекст е било ? За какви суми съм говорил ?
Въобще, къде ме слагаш на мен, като на мен таргета ми е 100-200пипса на месец, a с толкова удвояване не правя ?![]()
Всъщност, аз въобще не съм давал каквито и да е детайли от такъв тип. Всичкото сам си го измисляш, започваш да го вярваш и започваш тези вярвания да ги налагаш на другите хора, че правят такива неща, без те да имат пръст в това.![]()
хубаво е да се търгуйва по нашия си собствен начин наистинатуй вероятно може би е единствения начин за успех
кът изключим измамите и копирването де
![]()
обаче да се приемат някакви ограничения за абсолютно постоянни и то не само за нашта, ами и за всички други търговлии може да бъде фатално за всякакъв вид успех![]()
Е как ве, всичките "прота" говорят, че има константи и всичко над определени стойности е невъзможнохубаво е да се търгуйва по нашия си собствен начин наистинатуй вероятно може би е единствения начин за успех
кът изключим измамите и копирването де
![]()
обаче да се приемат някакви ограничения за абсолютно постоянни и то не само за нашта, ами и за всички други търговлии може да бъде фатално за всякакъв вид успех
Ако искаш да станеш "про", вместо ПРО, трябва да ги следваш
----------
Айде момци, аз отивам да ловувам в магазина за храна![]()
ем добре де... жги следвам, ко да правя... ама туй значи ли, че един ден ку имам внуци второ поколение вместо прадядо ще ми викат про-дядо![]()
и друго има - едно време уй-ндоза най-убавата версия беше ХР про - сега има и ентерпрайз - аз ку искам да съм ентерпрайз демек про да не ми е достатъчно ко праимвероятно требе да ги прескочим по някакъв начин тез гурута-мурута дан се пречкат
![]()
Така е, каквото се пречка, трябва да се отстраняваем добре де... жги следвам, ко да правя... ама туй значи ли, че един ден ку имам внуци второ поколение вместо прадядо ще ми викат про-дядо![]()
и друго има - едно време уй-ндоза най-убавата версия беше ХР про - сега има и ентерпрайз - аз ку искам да съм ентерпрайз демек про да не ми е достатъчно ко праимвероятно требе да ги прескочим по някакъв начин тез гурута-мурута дан се пречкат
Оня инфантил направил 12К на мильон и полвина за една година
А някакъв си виртуален плямпалник ще ми казва кое било реално и кое не
Че по време на дотком балона, кой не е пускай бай енд холд, той не е печелил и то с много проценти
Реалността в този бизнес е изключително разтеглива.
обикновено тез ограничения в процентите се дължат на липса на знания по счетоводно отчитанетоз леварич за нищо го нямат
онез ми ти лотове дет се въртят и на тях не им се отчита никаква пасивна стойност
а без стойност на оборота нема как да се изчисли относителен дял на печалбичката
![]()
Аз веднъж спечелих 1200 долара за един ден. Това ми е най-голямата печалба! Най-голямата загуба съм я забравил профилактично.![]()