аз па си мислим, че е точно обратното - требе да се развие на максимум и да се ползува пълния човешки потенциал на традерасубективния елемент да е сведен до минимум.и тогаз и само тогаз може да се постигне истински реален успех
![]()
аз па си мислим, че е точно обратното - требе да се развие на максимум и да се ползува пълния човешки потенциал на традерасубективния елемент да е сведен до минимум.и тогаз и само тогаз може да се постигне истински реален успех
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така като го извадиш от контекста не е точно.Пък иначе кой както иска датъргува с или без система ,но субективизма не върви със стройна система.Който си мисли че така ще постигне голям успех да действа,но истината е че много малко са способни на това.Системката и рахатлъка са си важни във форекса.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В който и бизнес да влезеш ще гледаш какво са постигнали хората на върха, постигни това, надмини го с малко ако трябва ама тия фантасмагории са на гол тумбак...
Разликата между професионален трейдър печелещ 2к и такъв печелещ 200к на месец е само в капитала, тия приказки за милиони, яхти и шезлонги са някакви псевдо идеали на тредйъри, които изобщо не са разбрали как стоят нещата все още. Всичко е възможно като започнеш да търгуваш професионално, но без капитал ще ти струва половин живот, не мога да повярвам на наивитета на 30 годишни хора...Трейдър печелещ 2К, не е трейдър
Разликата е огромна между единият и другият.
Не ми казвай аз какво да правя.
Докажи, че менторите ти печелят пари от трейдинг, не от курсове.
Докажи, че водят статус на живот какъвто имат тези на уолстрийт. Нали казваш че изкарват поне по половин милион.
Поясни какво разбираш с психологията, защото вече не знам за кой път отклоняваш темата![]()
Аз дотук от теб виждам само, че искаш да следваш някой си ментор. Но нямаш никакви доказателства, че той реално печели от трейдинг, а не от курсовете си.
Две години се приготвяш и печелиш по твои думи, но все още не се чувстваш да търгуваш с приличен обем. А търговията с микро и минилотове, не е търговия.
Категоризираш мен и останалите, че сме били наивни, но аз акъл не искам нито от теб, нито от разни псевдотрейдъри които не могат да си контролират импулсите. Явно ти имаш много сериозен проблем с контрола, но това се отнася за теб, не за останалите.
Та преди на мен да казваш какво да постигам и правя, вземи да търгуваш по напред, но с нормални лотове, а не 0.05 или 0.3, от 1 нагоре започни.
Да свързваш успеха в търговията с Уолстрийт е детско и наивно, добър индикатор е за моментното ниво и колко път остава още. По другите въпроси честно казано ме мързи да си хабя силите в неделя и то за конкретната аудитория
Мога да вмъкна нещо друго само - успешно търгуващите ментори не пречи да имат успешен образователен бизнес просто защото когато станеш успешен разбираш, че акаунта не се удвоява всеки месец и за да вадиш повече пари от обучение се иска много масивен капитал. Не е като да са неудачници или балъци хората занимаващи се с такава дейност...такива са в очите на хората, които все още изобщо си нямат на идея как стоят нещата.
Олег, то търгуването с големи лотове е свързано с
Умения, знания, добър Търговски план, (на кой го казвам ) , дисциплина ......
Той 100 ку ги имаше сичките в приемлив размер, нямаше да следва гурута и спецове))
Това е целта на този форум, по мое разбиране, да развиваме тия компоненти на профила си)
Един по един .... че бавно стаа ... мамицата му![]()
Oleg (18-05-2014)
Аз не следвам никой, търгувам по начин който няма нищо общо с на никой. Но не съм достатъчно луд да кажа, че съм влезнал в автомобилния бизнес и ще ги счупя всички с двигател 500коня който гори 3 на 100.
туй последното и него го направиха преди две годинис електрокарче де
и еквивалента на тока спрямо бендзина
ама верно бая нещо успяха да продадат и бая кинти да натрупат
![]()
Ам няма как да стане,
Че трябва и ... шаси, ходова част, спирачки, седалки .....
Бе бая неща тряат да се мести тоя двигател от т.А до т.В)
)
Да бе, верно е
Направиха ги да вървят направо от въздухТо общо взето...турбото си е баш това
![]()
Формулите вече изгарят над два пъти по-малко гориво от преди 10 години. То верно и, че са по-бавни от тогава, но два пъти по-малко гориво е![]()
реално туй дет на нас ни се струва обективно всъщност е добре развит субективизъмТака като го извадиш от контекста не е точно.Пък иначе кой както иска датъргува с или без система ,но субективизма не върви със стройна система.Който си мисли че така ще постигне голям успех да действа,но истината е че много малко са способни на това.Системката и рахатлъка са си важни във форекса.системата е базирана на логическия модел койт имаме за пазаря - а той не е обективен изобщо
когат обаче успеем да усвоим добре нашия собствен субективен поглед върху нещата той вече почва да ни изглежда обективен
![]()