Прав си Усров, дано повече хора като теб да влизат в пазара, да има повече волатилност!![]()
Прав си Усров, дано повече хора като теб да влизат в пазара, да има повече волатилност!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е впроса да си прав ...Търпелив съм и то доста,говорим за цели в живота.
Нещата стоят по следният начин.
Аз съм доверен сервиз,аз съм и под изпълнител на друг сервиз,работя с всички застрахователни компании,имам и доста частни клиенти,общо взето имам доста работа,свободното ми време е много кът.
Работил съм даже и по два месеца без един ден почивка от 09-22ч. всеки ден.
По принцип само неделя почивам,понякога и тогава не.
Рабтното време е разтегливо понятие.
Относно Форекса.
Определено ме влече и основоположната причина не е възможността за печалба,просто ми е много интересен първо,иначе кинтите няма да са ми излишни защото от малък съм с широки пръсти.
Кога да се занимавам с него,вечер или в неделя цял ден,файда йок.
Така че малкото свободно време с което разполагам що пък да не го оползотворявам с реална сметка,ба ги и парите нали са за харчене както му е кеф на всеки.
500 долара не са чак пък космическа сума.
Е ба го,карам 12 цилиндров змей с мръсна газ и разход градско 25 -35л. разход и хич не ми пука.
Нося си новите дрехи,гледам си живота щото не се знае кога ще ми е финала и на мен,това време трябва да се оползотвори максимално.
Прав ли съм?
Впроса е да разбереш, че на тоя пазар нещата стават, независимо от теб, мен, дори и РЕДА)
Не са важни 500-те...5000 или 50 000 доларя ...
Важното екато прецениш, че си готов .... наистина да СИ
ЧЕТИ ... тук има много полезни теми ...
Между Аутодата-та, се ше ти остава време да прелистиш А-Б-В-то
И полека .... тук сме все готови да даваме ....... Съвети![]()
L1914 (11-05-2014)
Четох АБВ,четох и много други и продължавам да чета.Не е впроса да си прав ...
Впроса е да разбереш, че на тоя пазар нещата стават, независимо от теб, мен, дори и РЕДА)
Не са важни 500-те...5000 или 50 000 доларя ...
Важното екато прецениш, че си готов .... наистина да СИ
ЧЕТИ ... тук има много полезни теми ...
Между Аутодата-та, се ше ти остава време да прелистиш А-Б-В-то
И полека .... тук сме все готови да даваме ....... Съвети
Ама то за друго става въпрос,не ви се вярва че мога другата седмица да съм готов,готов по собствената си преценка за това естетствено.
А всъщност реално сигурно ще съм след според зависи да кажем известно време на реална сметка.
Ако си готов да загубиш парите само за да разбереш какво е усещането при реалната търговия действай![]()
Е в случая, добре звучи това, че собствената ти оценка е висока ...Четох АБВ,четох и много други и продължавам да чета.
Ама то за друго става въпрос,не ви се вярва че мога другата седмица да съм готов,готов по собствената си преценка за това естетствено.
А всъщност реално сигурно ще съм след според зависи да кажем известно време на реална сметка.
Важното е форекса, да го приемеш като работа
1-2-3-4-5-6 .... не можеш да скочиш от 1 на 4, па оттам на 6 ....
Стъпка по стъпка ... надграждане ...
Загубата е част от развитието ти като треидър
Абе добре Дошъл... и чувстата пречат на треидинга ...
Ако днес спечелиш .... не значи, че утре пак ЩЕ)
Звездолин (10-05-2014)
И свободното време си решил да си го губиш с графики ?Така че малкото свободно време с което разполагам що пък да не го оползотворявам с реална сметка,ба ги и парите нали са за харчене както му е кеф на всеки.
500 долара не са чак пък космическа сума.
Е ба го,карам 12 цилиндров змей с мръсна газ и разход градско 25 -35л. разход и хич не ми пука.
Кажи каква е колата и модела й![]()
И аз това е чудя, как от това положение бих мислил по този начин А каква е колата можеш лесно да се досетиш![]()
КинО (10-05-2014)