усров направи тест на демо поне 1 месец така както би търгувал на реален акаунт и задължително с ММ.
Виж какви ще са резултатите и ако ти харесат тогава си откривай реална сметка![]()
усров направи тест на демо поне 1 месец така както би търгувал на реален акаунт и задължително с ММ.
Виж какви ще са резултатите и ако ти харесат тогава си откривай реална сметка![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Един месец интезивен тест при липсата ми на свободно време ще се проточи доста повече.
Така че няма просто как да стане иначе нямам нищо против.
По добре да рискувам по скоро с реална сметка иначе много ще се проточи този момент.
По-добре е да си купиш нещо с парите вместо да правиш подаръци на брокера и другите участници на пазараАко наистина не разполагаш с време направи така, че да си уредиш нещата ако искаш да не останеш единствено с разочарованията от този бизнес...
malivatha66 (10-05-2014), L1914 (11-05-2014)
Мечков
Ако разглеждаш реалната сметка като риск ....
Оди на Еврофутбола...
И това ЩЕ в предишния пост .... ного е пожелателно ....
Нали знаеш за лакумията ... и страха)
L1914 (11-05-2014)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Абе най Реал са негви си кинти ....
Че тогава НАЙ боли .... еле ку е бачкал месец за тях ...
Пък не е сложил стоп .... пък курса, тая ГАД не е чул молбите му![]()
Търпелив съм и то доста,говорим за цели в живота.
Нещата стоят по следният начин.
Аз съм доверен сервиз,аз съм и под изпълнител на друг сервиз,работя с всички застрахователни компании,имам и доста частни клиенти,общо взето имам доста работа,свободното ми време е много кът.
Работил съм даже и по два месеца без един ден почивка от 09-22ч. всеки ден.
По принцип само неделя почивам,понякога и тогава не.
Рабтното време е разтегливо понятие.
Относно Форекса.
Определено ме влече и основоположната причина не е възможността за печалба,просто ми е много интересен първо,иначе кинтите няма да са ми излишни защото от малък съм с широки пръсти.
Кога да се занимавам с него,вечер или в неделя цял ден,файда йок.
Така че малкото свободно време с което разполагам що пък да не го оползотворявам с реална сметка,ба ги и парите нали са за харчене както му е кеф на всеки.
500 долара не са чак пък космическа сума.
Е ба го,карам 12 цилиндров змей с мръсна газ и разход градско 25 -35л. разход и хич не ми пука.
Нося си новите дрехи,гледам си живота щото не се знае кога ще ми е финала и на мен,това време трябва да се оползотвори максимално.
Прав ли съм?![]()