Пишат се за честни, ама дали е така, не знам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сакс, чии котировки ползваш за тестовете си .... ?
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Добър ден.
Аз не бих си доверил парите на някой от фейсбука или др. соц. мрежи.
Един познат имал приятел - трейдър от Пловдив (да не е някой от форума). Моят познат искал да му даде 20К да ги управлява, но трейдърът му казал, че минимумът е 100К. Моят познат каза, че въпросният трейдър бил доста заможен и парите му били спечелени само от търговия.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това ми е познато отнякъдеДобър ден.
Аз не бих си доверил парите на някой от фейсбука или др. соц. мрежи.
Един познат имал приятел - трейдър от Пловдив (да не е някой от форума). Моят познат искал да му даде 20К да ги управлява, но трейдърът му казал, че минимумът е 100К. Моят познат каза, че въпросният трейдър бил доста заможен и парите му били спечелени само от търговия.
Явно въпросният има и слава
Тоз можеш да си сигурен, че е пълен измамник![]()
L1914 (05-05-2014)
Аз и друг вариант съм чувала за такава спогодба, капитала няма право да пада въобще, 5-7 процента месечно за инвеститора, останалото отгоре е за трейдъра, ако не ги направи пак трябва ги плати, също за суми над 100
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ми не мога да ти кажа кой брокер е честен и кой не е с точност. Най-добре е да се поразровиш в дълбините на нета и да гледаш отзиви от клиенти.Ми щото нямам пари бре чоджум
До година дай Боже и това може да стане.
Разгеле таман отвори приказка те и бенча разправят че са нещо като ECN и не биле страна по клиента ама де да ги знаеш
Ти знаеш ли такъва честен ECN брокер дето не си работи клиентите
Например в този сайт.
http://www.**************.com/public...broker_reviews
То и този сайт не е мерило да ти кажаи за него има не малко лоши неща ... който търси намира са казали хората
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.