На нормален акаунт, бях оставила позицията през нощта и обяснението беше това че ми е ударен стопа, разширен спред.
Това с нощното разширяване доста брокери го практикуват, ама в по -прилични граници.
На нормален акаунт, бях оставила позицията през нощта и обяснението беше това че ми е ударен стопа, разширен спред.
Това с нощното разширяване доста брокери го практикуват, ама в по -прилични граници.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Да предполагам и аз нещо такова, на мен лично ми се струва опасно при всички брокери да се оставя позиция за следващия ден ако стопа е близък. Аз се моля само да не почне някакъв луд слипидж и забавяния, защото мисля че никой брокер няма да те прецаква супер очевидно, ще го прави интелигентно докато сам усетиш посоката на нещата, все пак трябва да остане в бизнеса брокера.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не оставям дейли позиции, другите разширяват фиксирано, например ако е 3 пипса спреда през нощта става седем и не мърда от това, което не ти бърка да си определиш стопа, такива като на Бенча и Делтата разширявания не съм попадала при други брокери.
40 пипа не е ли прекалено да го квалифицират ,като спред ...........................
...................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз така мисля и затова си приключих отношенията с тях и дотам бяха.Големи скандали бяха, ама то все едно си говориш със стената.
Ами просто го имаш това в предвид, няма какво да се направи обаче понеже разшириш ли стопа за да издържи няма кой да го гледа след 12ч и това би довело до загуба дългосрочно. Не знам, това е не малък минус, но пък и другите варианти за брокер, чужд или нашенски имат доста минуси...
От тия в бг от адмирала и от актива търгувам ,във варчев щях да отварям сметка, ама се оказа че не ми било писано.
Пък и с времето тези неща вече ги приемат като част от работата.
Значи не съм само аз при Бенча. Уж рекламират тесен спред пък като го разширят по време на новини и ми объркаха стратегията.Бенча ги отсвирих след кат ми взеха един стоп с близо 40 пипса разширен спред.
Делтата много разширява спреда и слипва.
Сега въртя 4 имат си кусури, ама в рамките на приличното, с единия имах проблем оправиха го, но оттогава не съм търгувала там и още се чудя.
На една позиция на златото още с влизането ми сложиха някакъв безумен суап, та спрях дотам и така.
Бенча са точно по средата с тяхната версия на разширяването на спреда, има и доста по-прилични брокери, но сумарно претегляш плюсовете и минусите и така...
Актива с какво се отличават от бенча? Там има добри оферти за над 5к акаунт и ми станаха малко интересни...
Има брокери с фиксиран спред. Нали така или греша?