The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Обиждаш ме значи....избиваш на лични напатки,а?! Па и в нас грозните има чар - тва че съм висок и строен като табуретка и не искарвам бали с парички не означава че не съм с все с убави и умни !
....
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
D-12 (29-04-2014)
Добре, а от тук накъде според теб ?Как ша видите тест като теста току-що мина - стига му толкоз тестове - един (ключов тест) му е достатъчен на ден
Ама аз не съм казал, че е прост и нечувствителен и без чувство за такт и хумор!
вие само външния вид гледате, а не душевността и парите![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
nnikos (29-04-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
така до...0,86...
На мен пък Н4 ми идва ТЕЖКА за акаунтчето
Чакаме в четвъртък Дизела да даде заплатата![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (29-04-2014)
Дизайнерска кукла-Барби устройва ли те? Говори, ходи и прави някои други хубави неща на батерии. Или трябва да може и да ти отговаря, съответно да има минимална мисловна дейност?
----------
Вече 2 пъти си пускам виждането накъде - ако прелистиш на миналата страничка, там е нейде.. С една дума надолу го виждам, но нали знаеш: понякога виждаме това, което ни харесва и искаме да видим. нещо като с жените и мъжете
Не "само", но от всичко поне по малко трябва да има, чак свръх-човек не ни трябва.не МИ трябва т.е., на някоя пък може и да й трябва.
![]()
Но ти както го описа - то пачки, пачки, ама чак пък всичко да компенсират пачките... Истината е че за всяко гърне си има похлупак и е супер тъпо да се правят обобщения за идеал - което е идеално за един човек, за друг може да е отвратително, така че всеки да си сърба попарата, която си харесва и да не намира кусур на чуждата попара най-добре според мен.
ПП Докъде ни докара озито с поредния му заспал застой - да развиваме философски трудове....
Спарт, не бъди толкова обидчив - като гледам имаш поводи по-скоро да се радваш.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 29-04-2014 на 21:54
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Надолеее, ама няма да е за дълго, очаква скоро да поеме в ПРАВИЛНАТА!!! ПОСОКА!!!![]()