Затова гаджетата ще си ги избирам след като излезат от морето или басейна. Поне ще са без шпакловката и по бельо......да няма после изненади на сутринта![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Голяма акула си ти значи. Явно това е граала за който говорят всички!Да, мувинги са - 3 общо - лично моя разработка, съобщават се само на лични, че имат малко авторски права - да не се разсърди авторът.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
Пак за дълго стана поне до 0.9300 ........
Едната ми баба - Бог да я прости - казваше: една жена е убава, когато сутрин като стане и си измие лицето пак е убава. А другата казваше: Хубав кон и под скъсан чул се познава и не одобряваше като се глася и гримирам - естественото било най-хубаво. Ама да не ставаме прекалено взискателни - то е ясно, че рекламите и нагласените снимки отвсякъде ни промиват мозъците - ако се водим по тях реалността винаги ще ни разочарова, понеже няма как да е така перманентно нагласена и гримирана.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
D-12 (29-04-2014)
За мъжът поне е по-опростен вариантът. Може да е плешив, нисък, космат, дебел, с грозни зъби, косми в носа и ушите, с къс мущук, обаче изкарва ли бали с парички, винаги ще му върже някоя хубава или умна или и дветеЕдната ми баба - Бог да я прости - казваше: една жена е убава, когато сутрин като стане и си измие лицето пак е убава. А другата казваше: Хубав кон и под скъсан чул се познава. Ама да не ставаме прекалено взискателни - то е ясно, че рекламите и нагласените снимки отвсякъде ни промиват мозъците - ако се водим по тях реалността винаги ще ни разочарова, понеже няма как да е така перманентно нагласена и гримирана.![]()
Аз продължавам да си поддържам този развой по графиката +/- няколко пипа.
Няма я - то има и перманентни гримове вече.и добрият външен вид вече не е проблем за никой, който реши да го има (+малко пари и упоритост) - проблемът обаче вече се измества към кухия вътрешен вид!
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
освен ако въпреки паричките е толкова зле , че никоя не му вържеизкарва ли бали с парички, винаги ще му върже някоя хубава или умна или и двете![]()
Ахахха... по-скоро някоя супер изпаднала и закъсала материално може да му върже при това положение. Умна - доколкото има чувство за съхранение да не умре от глад горката.![]()