за мен станало кофтейшън ситуацията стопа се споминал
за днес тва е , утре пак , дисциплина требе да има![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При всяка корекция ще купувам с малък обем. Не може веднага да пробие 142, трябваше си тая корекция, по е важно след няколко часа какво ще стане.
Днес има голяма вероятно вече да даде посока на новия тренд. Ще видим дали ще продължи бичия пазар и ще пробие рейнджа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дълго от 141,83 и стоп на 141,44! А, как е? Ще млатим ли нагоре, нали! Вече съм вътре и може да излитаме![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Това твойто ми понамирисва повече на почивка, отколкото на дисциплина.
Обаче като гледам йените ми идва наум една песничка: "Балоня се надува, надува, надууува (припев - 3 повторения)", а как па хубаво се пууука.... И именно за това е нужна дисциплина - да уловим момента на пукането. Само да видим кога ще е ...... че нещо ни надувачите надуват как си требе напоследък, ни се пука.... дали пък не е решил, че може да поеме още малко въздух.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
е почивка ама принудителнаТова твойто ми понамирисва повече на почивка, отколкото на дисциплина.
Обаче като гледам йените ми идва наум една песничка: "Балоня се надува, надува, надууува (припев - 3 повторения)", а как па хубаво се пууука.... И именно за това е нужна дисциплина - да уловим момента на пукането. Само да видим кога ще е ...... че нещо ни надувачите надуват как си требе напоследък, ни се пука.... дали пък не е решил, че може да поеме още малко въздух.
в момента съм на дисциплинираща стратегия и трябва да устискам по правилата
иначе слагам един отложен сел на 142.35
Eli2356 (28-04-2014)
Аз като гледам индексите се сещам за тая песничка!Обаче като гледам йените ми идва наум една песничка: "Балоня се надува, надува, надууува (припев - 3 повторения)", а как па хубаво се пууука.... И именно за това е нужна дисциплина - да уловим момента на пукането. Само да видим кога ще е .... .. че нещо ни надувачите надуват как си требе напоследък, ни се пука.... дали пък не е решил, че може да поеме още малко въздух.![]()
Защо подминаваш изявлението на Драги днес в 17 ,30 . Той люто трябва да потопи еврото за да тръгне търговията на еврозоната . Ще е интересно...
----------
За да вдигнат Дакса май доста манипулации на немски спестовни бабички е имало...Курсът е за надолу . Май опира до 8900...
Аз па като ги гледам се сещам хем за тая песничка отново, хем за една трагична : "влакът (асансьорът в случая) пътува, пътува, пътувааа, пък някой само го гледат как пътууува...." - щото на няколко пъти го изтървах, а единия път слязох на първата спирка още, а той си продължи още 10 спирки по толкова...
Сега като гледам май пак дава добра възможност да се хване за надолу (този на Дау)....
----------
Сигурно защото я ще открива някой пионерски лагер, я някоя официална вечеря... понеже във ************-то дори не е споменато това "изявление"..![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz