Надявам се да е така (на мен не ми мяза на нищо, освен на пореден опит да ни прецакат с безтрендие), че усуках индикаторите за дълго и чакам момента за входа. А дано да не е поредния кьор-фишек![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Като го гледам на 4 часа и дневна графика самолета излита... на по-малките графики обаче би трябвало да направи корекция като удари 142.
Започна да дава както си му е реда йената,дано цялата седмица е така![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На някои дава,на други взема.Няма начин да не се размърда тази седмица,стига да уцелим посоката.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
След рейндж винаги измушва стабилно. Според мен ще видим 144 тая седмица или поне 143.
в по-дългосрочен план ми се вижда да качва стабилно ....някъде до 146
ей това ме кара да мисля така ~~~~> http://prikachi.com/images/696/7301696n.png
Последна редакция от trymetryme : 28-04-2014 на 11:37
emoyambol (28-04-2014)
Ами рисува чудесна фигура и поне до 143.50 няма да има проблем според мен. Първи тест идва горе долу около това ниво(трендлинията по върховете се явява мощната съпротива.
ще видим нека първо да пробие 142.00/22
и после имам една съпротива на 142.80
до там да идем ....друго ще е вече
![]()
Според мен тази седмица ще се смъкне стабилно.Но сега опъват мрежите горе да ловят цаците![]()