Последно време въобще не следя новините, защото само лоши вести излизат. Преди четох доста инвестора и профита, но сега и тях рядко ги следя. Следя само неща свързани с форекса
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В европа са много по-големи расисти !!!ок ама ти ще си пръв опитал и последен да знаеш аз невервам да имаш смелост да си изправиш срещу тях не мангалите са виновни както каза един колега на нас все некой друг ние виновен с такова мислене не заслужаваме да сме европейци да ви кажа честно а още повече докато има такива като теб РАСИСТИ
И дори си им пише на тези от малцинствата какви са точно, в личните им карти.
Аз също съм РАСИСТ и се гордея с този факт. Бялата РАСА трябва да се опазва чиста !
То бая отдавна беше туй за просяците , мисля тъй миналата година беше![]()
![]()
Инък то за расистите .......![]()
![]()
бихте ли отказали шоколадовите удоволствия
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Ти си неосъзнат расист още, затова така
Всички са расисти, дори самите негри и цигани, защото те мразят и своите
Дръпнатите очи са също огромни расисти, въпреки че са бели. Повече ненавиждат нас, отколкото ние тях.
Доказани факти са това.
L1914 (27-04-2014)
Зависи колко е черна. Ако е като ей тази https://www.youtube.com/watch?featur...=RDg5GZxRxtuJ8, няма никакъв проблем
Но все пак предпочитам белите девойки в посока севера![]()
Аз каквото падне![]()
![]()
цветовете толкоз голямо значение нямат
![]()
![]()
важно е да си прекараме добре
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ми според мен това е супер голяма глупост да прецениш некого по това от каква раса е ако ти се беше родил негър повервайми едвали щеше да ти е хубаво като знаеш че всички те имат за нисша класа то за това господ до некаде справедлив не напразно негрите са най-надерената раса и може би най-силната и това е доказан факт аз слаб негър несъм виждал незнам за вас дори най слабия е по мускулест от средния българин не напразно най-големите атлети са негри![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами защо да работят като получават помощити расист ли си бе куре
Я не съм.Имам приятели цигани познавам и такива, които си бачкат редовно (някои и зад граница), а дори и някои с висше. Но мнозинството са паразите
Това подчертаното ще го подкрепа със следния действителен пример: циганини на около 20г. имат 2 деца (едното бебе). Никой не работи нямат пари и за памперси. Един приятел му предлага работа на полето (зима е трудно се намира работа) за 20лв на ден. Мангалът иска 25лв моят приятел му казва повече от 20лв, че не дава. Мангала не приема работа.
И 99% от мангала зад граница просят или проституират.
Ето тук има предложение за интеграция
То не знам дали някой въобще иска да се ражда негър бе![]()
![]()
сигурно и те тъй един вид са чудят по тоя въпрос
![]()
![]()
![]()
Че тази девойка си е суперЗависи колко е черна. Ако е като ей тази https://www.youtube.com/watch?featur...=RDg5GZxRxtuJ8, няма никакъв проблем
Но все пак предпочитам белите девойки в посока севера
Аз не обичам прекалено белите моми. Предпочитам ги с хубав тен
![]()