Те тез не подлежат на никакво интегриране и образование, та толерантността към тях е поизчерпана вече почти навсякъде.
Те тез не подлежат на никакво интегриране и образование, та толерантността към тях е поизчерпана вече почти навсякъде.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (27-04-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тоз много голям бе![]()
![]()
по-голям и от оригинала
![]()
![]()
![]()
.........
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Харесвам го тоз , отдавна не съм гледала негови филми.........
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
луи дъо финес уникален актъор феномен пак требва некой ден да му гледам филмите предполагам че вече ги има на хайдефинишън качество курчо добре че си ти да ме подсетиш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То това е човек дето го е правил за изкуството ,а не кът сега ... за пари и коври![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ти расист ли си бе куредокато има такива като теб РАСИСТИ
Я не съм.Имам приятели цигани познавам и такива, които си бачкат редовно (някои и зад граница), а дори и някои с висше. Но мнозинството са паразите
Това подчертаното ще го подкрепа със следния действителен пример: циганини на около 20г. имат 2 деца (едното бебе). Никой не работи нямат пари и за памперси. Един приятел му предлага работа на полето (зима е трудно се намира работа) за 20лв на ден. Мангалът иска 25лв моят приятел му казва повече от 20лв, че не дава. Мангала не приема работа.
И 99% от мангала зад граница просят или проституират.
Туй е голям бизнес бемангала зад граница просят или проституират![]()
![]()
![]()
Ти не ги ли слуша англичаните като правили репортажи за просяците , дето пресели , а след туй ходели да спят по хотелите![]()
а на работа ходели само с такси
![]()
![]()
не съм ба, как ще съм расист![]()
туй че насъсквам кучека кът минем покрай някой или че давам газ кът ги видя да пресичат пред мене не значи непременно, че съм расист
![]()
![]()