Трябва да забранят на хората без образованив да гласуват..
Трябва да забранят на хората без образованив да гласуват..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Български граждани са![]()
![]()
какво да ги правиш
![]()
![]()
![]()
Има някоя другия идея свързана с газ .....![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Стават все повече и по-нахални - правят каквото им скимне, без страх от нищо , навремето ТАТО как ги държеше до биологичния минимумАко не стимулират младите да имат деца, изхода е ясен , някой ден ще ни прекръстят на Цигания
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
След време ще ни дават по световните медии![]()
![]()
и сигурно ще ни оприличават с Африка от 18-19 век
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
То и доста българи са тъй де![]()
![]()
често трупат данъци за по 10 години .....
![]()
![]()
Като се замисля не гласуването е най-големия ни проблем, като не са едните ще са другите, а всички са от едно тестоКато не плащат данъци и комунални , не трябва да получават помощи, детски и медицинско облужване - ние които сме редовни платци сме най-големите будали излиза , е как да не се опитвам да скрия каквото мога от държавата която взима от мен, и дава на циганите които ме крадат
![]()
jivko78 (24-04-2014)
Но ги дължат ,
а тези живеят в незаконни постройки , не се осигуряват ,
не учат ,.... за тях правила не съществуват ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Така е, има българи по-големи цигани от тях, както и цигани по-добри от българите - всяко правило си има изключения, но ние говорим за болшинството че са такива , аз имам съсед през 3 ет. циганин и искам да ви кажа че не можете да разберете , чистота и коректност от всякъде
----------
Напълно съм съгласен, но ми е интересно коя партия ще гласува такава промяна с която да отреже 90 % от гласоподавателите сиМай само външна намеса можа да ни оправи, сами не виждам как ще стане
![]()