Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имам много познати работещи точно това, и "малки" и много "големи", изобщо не е песен всичко. Бързо се разпродават само точно определени неща и после останалите 80-90% от колата, всички разчитат на голям брой коли и факта, че поне част от инвестицията се избива с първите части. По фурумите има обяви от 2012-та за едни и същи коли, това става ако не си оборотен търговец...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (23-04-2014)
Ми да де , точно заради тази причина са по-евтинкиот Англия са с обратен волан![]()
![]()
те наще не са прости
![]()
Пък и то като е за части ... няма значение дали въобще има волан![]()
![]()
то това е идеята нали
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Защо да ги забраняватто вярно малко е неудобно
![]()
![]()
Бая бусове съм виждал таквиз![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Значи аз говоря за в Англия, Холандия и близките държави до тях, а там пазар има за части , понеже има и адски много фирми и частни лица които се занимават и с реставриране и им трябват части и т.н. В България не се учудвам , че нещата са далеч по-трудно тука пазар нямаИмам много познати работещи точно това, и "малки" и много "големи", изобщо не е песен всичко. Бързо се разпродават само точно определени неща и после останалите 80-90% от колата, всички разчитат на голям брой коли и факта, че поне част от инвестицията се избива с първите части. По фурумите има обяви от 2012-та за едни и същи коли, това става ако не си оборотен търговец...![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
100 според теб по принцип автокъщите не си ли слагат прекалено голяма надценка?
Аз знам за случаи когато някой е вкарал колата за 1000 евра и после я продава за над 3000 лева
................................
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
L1914 (23-04-2014)
Дори някой части дето са втора употреба се ползват от застрахователните фирми![]()
![]()
вместо да ти я оправят с нова, слагат ти стара част
Инък нали у англията било много нашумяло да се крадат коли за частите им![]()
![]()
![]()
Спред мен времето с големи надценки в този бизнес отмина отдавна, сега масово се продава през 1000лв на коли под 10к. А ако колата е взета за 1000евра тук за да стане за продаване ще му е излезнала още поне 500лв, за колко да я продава после? Тези евтините коли за такива купени за 4-500евра комплект и после тука стават на 2-3к.
L1914 (23-04-2014)