"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Това го правят автокъщите![]()
![]()
и предимно от англията ги взимат , защото са по-евтини
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Да и аз съм го гледал това![]()
![]()
големи образи са
![]()
![]()
Само дето доста често един приличен доход не могат да си изкарат![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
На теория е така, но на практика имаш да чакаш може и години докато разпродадеш всичко, трябва да имаш условия за работа, което струва пари също, трябва да имаш и много коли за да има постоянен поток и доход, както и да бъдеш някой в тази нища. И това са само част от нещата спиращи обикновения продавач да си разкости колата и да направи бизнес![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И то един такъв продавач не е от вчера в бизнеса и знае какво върви
Туй е най-важното кът че ли![]()
За 3 дена разпродават всичко, поне тези за които споменах, че ги гледам , а останалото отива за скрап.На теория е така, но на практика имаш да чакаш може и години докато разпродадеш всичко, трябва да имаш условия за работа, което струва пари също, трябва да имаш и много коли за да има постоянен поток и доход, както и да бъдеш някой в тази нища. И това са само част от нещата спиращи обикновения продавач да си разкости колата и да направи бизнес
----------
Е тея специално не са дастари кучета са големи далавераджии са , а и много разбират
Не съм ги гледал колко правят точноправят минимум по 50%![]()
![]()
ма пак не е много , основните части едва им покриват цялата инвестиция
Спомням си един епизод дето някакъв отиде да им иска цялата предница на колата (линкълн) че да я прави на BBQ![]()
![]()
![]()