не се знае дали ще вземе колкото иска,
но колко успее, ще вземе ...................................
----------
възможно е щом казваш
аз не познавам украинци и нямам наблюдения
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Незнам дали не се знае, ама според мен това вече е разграфено и баницата е нарязана предварително. разделяй и владей бре хора. уникалната тактика. От голяма държава вече ще станат малки държавици като нас.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
силните винаги са били на този принцип разделяй и владей .................................................. .................................................. .................................................. ......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това си е реплиа от Цезар, който е показал на днешните управляващи сили, как да управляват по малките държавици. то и САЩ ако се отделят 2-3 щата и ще тръгнат и другите тогава ....... лошо за Американчетата.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
при САЩ дали е възможно да стане това, как мислиш.................................................. .................................................. .................................................
сашковците нема кой да ги разцепи наистиниа"независимостта" зарад коят се отделят таквиз области е щот да може зависимостта да се прехвърли към нов началник
а при сашковците нема нов началник
![]()
kypa (18-04-2014)
Руснак и американец разговарят за автомобили.
- Когато съм в добро настроение,- казва американецът,- предпочитам да карам коли в светли цветове. Ако съм претоварен или имам много проблеми, избирам тъмна кола. А когато съм на почивка в чужбина - избирам кола в ярки, празнични цветове!
- При нас всичко е по-просто,- отвръща му руснакът,- ако настроението ми е прекалено добро, се возя в кола със синя лампа. Ако се чувствам зле - предпочитам светла кола с червен кръст. А в чужбина също съм ходил, но само с танк.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (18-04-2014)
в таквиз коли от бая време не съм се возил аз![]()
![]()
инак едно време сравнително често се случваше
![]()
![]()
даже може би доста по-често, отколкото трябва
![]()
![]()
![]()
![]()
ами то земята си е на червнокожите
даже американците трябва наем да им плащат реално
----------
от вън не, те сами ако се разцепят
ама нямат да имат интерес, вече няма да са световна сила![]()