Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Виждам, че ти изпитваш нескрита и дълбока омраза към всичко "хохолско" и "чифутско". Омраза, която не спря да афишираш тук. Всеки Божи ден.
Мисля, че зад омразата ти се крият лични причини - иначе човек не мрази така дълбоко и така откровено.
Ако греша , поправи ме.
Аз нямам такива причини и затова не ги мразя тези хора .
И не ги намирам за по-добри или по-лоши от всички останали.
И, честно казано, уморително е да се четат изявленията ти на тази тема.![]()
![]()
Последна редакция от ivaceda : 17-04-2014 на 13:43
Може по-суровия климат да е отключил някои психопатски наклонности![]()
![]()
нещо с брадва тъй
![]()
![]()
П.С. бзк![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Ива, за да отговоря по някакъв на възмущението ти, ще ти напомня една руска поговорка -Виждам, че ти изпитваш нескрита и дълбока омраза към всичко "хохолско" и "чифутско". Омраза, която не спря да афишираш тук. Всеки Божи ден.
Мисля, че зад омразата ти се крият лични причини - иначе човек не мрази така дълбоко и така откровено.
Ако греша , поправи ме.
Аз нямам такива причини и затова не ги мразя тези хора .
И не ги намирам за по-добри или по-лоши от всички останали.
И, честно казано, уморително е да се четат изявленията ти на тази тема.![]()
Там, где хохол прошел, еврею делать нечего...
А сега ги постави на едно място хохолите и чифутите и се опитай сама да си отговориш защо ли аз изпитвам неприязън /а не омраза/ към двата вида паразитно и тарикатски настроени народностни субекта? Надявам се, че няма да ти е никак трудно да откриеш обяснението...
Както се казва - нищо лично към тях - просто чисто човешко разбиране на същността им, а повярвай - аз ги познавам добре и двата вида....
Ти да си ме чула някога да кажа нещо лошо за българите, сърбите, унгарците, румънците даже....!?![]()
Последна редакция от Bibco : 17-04-2014 на 21:25
В Женева е подписан документ за решение на кризата в Украйна
http://dnes.dir.bg/news/ukrina-zheneva-16531315?nt=4
Чудесно е, че са стигнали до споразумение. Сега трябва и да го изпълнят.............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хохолите нали бяха украинците, на тях пък какво им е като народ.................................................. .................................................. .............................................
Същите хитрогъзи тарикати като чифутите се пишат, та даже и повече.....................
Интересно, как се нарича хохолско-еврейско дете? Според мен "негърче". Негърче е дете, което не е родено и/или израстнало в Гърция.Ива, за да отговоря по някакъв на възмущението ти, ще ти напомня една руска поговорка -
Там, где хохол прошел, еврею делать нечего...
А сега ги постави на едно място хохолите и чифутите и се опитай сама да си отговориш защо ли аз изпитвам неприязън /а не омраза/ към двата вида паразитно и тарикатски настроени народностни субекта? Надявам се, че няма да ти е никак трудно да откриеш обяснението...
Както се казва - нищо лично към тях - просто чисто човешко разбиране на същността им, а повярвай - аз ги познавам и двата вида....
Ти да си ме чула някога да кажа нещо лошо за българите, сърбите, унгарците, румънците даже....!?
значе братле долавям в твойто мнение малко РАСИЗЪМ а това не говори добре за теб както казва фифа НЕ НА РАСИЗМА хора започнете да се развивате като нормални личности без дискриминация расова тогава ще бъдете по добри хора![]()
Това дали наистина ще спре напрежението или само поредните номера за пред хората...В Женева е подписан документ за решение на кризата в Украйна
http://dnes.dir.bg/news/ukrina-zheneva-16531315?nt=4
Чудесно е, че са стигнали до споразумение. Сега трябва и да го изпълнят.............................