Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Времето ще покаже, по същата логика, ще пада, ще пада и ще избухне нагоре.ами то ще рейнджи, ще рейнджи и в един моменет ще изсипе
Maлии, Пабло! Аз пък трети ден чакам да ми вземе лимита на едната къса на 140,24 курс купува (140,20 продава), обаче точно за 1 пип не го взе и вече се съмнявам, че си правят подигравки с нас тия отгоре!
Последна редакция от Eli2356 : 15-04-2014 на 20:04
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ако се страхуваш- не започвай, ако започнеш-не се страхувай! / Чингис Хан/
Парите не могат да ни направят щастливи...... но, пък мнооого се стараят!
trymetryme (15-04-2014), Eli2356 (15-04-2014)
Накъдето и да поеме, то вълната би трябвало да е доста голяма след пробива. За кой ли път търгуваме триъгълник при йената.
trymetryme (15-04-2014)
Колегата и той е постнал триъгълника за които говоря от началото на месеца.
Ако СЛУЧАЙНО пробие триъгълника може да говорим за къси.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво разбираш да пробие случайно триъгълника? На пазара случйаности нямаИ защо си УБЕДЕН че няма да го пробие
И ако СЛУЧАЙНО го пробие , ти като търгуваш без стопове , как ще процедираш с по нататъчната търговия
Последна редакция от jivko78 : 15-04-2014 на 20:19
Ето, че спада е почти възстановен, не трябва да прибързвате с тея къси, ама всеки си знае за него си.
от долната част на рейнджа и аз не бих пускал късище го изчакам да се покачи евентулано и тогава къси .................................................. ...............................
Утре според мен ще си покаже, не малко новини има също. За днес толкова, няма какво да го мислим, то ще си покаже и ще си даде сигнала.