Аз съм продал от 141.23 и за това е такова положението при мене и ме мотка няколко дена , но за сега съм дръпнал лимита по-надалечко. То не се знае дали няма да пробие и после пак да върне в рейнджа, а аз гледам да си взема своето![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Туй дето се появи на графиката в РА май му викаха Пинокио. Хубаво е да е на по-голяма графика ,а не на М15...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То и на 1Н се образува , но има време , а и преди пробив срещу движението като е пак се образуват по някой път, но както предполагах ще е фалшив пробив , аз за това прибрах това което ми трябваше та и малко отгоре![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Сметката ми е малка и повечето позиции ги затварям в рамките на деня . Вчера като пипсове бяха над 70 . Такова въртене нагоре надолу си е леко замайващо ,но няма как трябва да ми дойде акъла в главата..
----------
Така трябва . Ние сме малки бедни хорица и като си представя ,че това са и пари на големи световни банки (дето сме си ги прибрали обратно) силно почвам да одобрявам някои "мурафети" на дИмокрацията.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Натискат си го надолу и това си е поне за сега , няма лабаво като тръгне такаайде успех от мене
![]()
Аз приключих временно с късите тук,
затворих позицията преди мъничко . Доволна съм . Успех ви пожелавам !
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Така е , то и да премине пак може да го върнат на мен за това лимита ми е около тези нива , а не под подкрепата - никога не предполагам дали цената ще пробива подкрепа или съпротива![]()
Интересно е кой и защо играе срещу еврото точно преди новините . От Ангия новините не са чак толкова лоши. Тези от Украйна са леко тревожни.
Фундаментите не ме интересуват мене аз съм твърдо и само техничар , не ги разбирам новините и нямам пряки наблюдения кое как влияе![]()