Толкова ли не са се научили на изборни хватки, къде по-евтинджос щеше да им излезе мероприятието.
Толкова ли не са се научили на изборни хватки, къде по-евтинджос щеше да им излезе мероприятието.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Медведев с лека заплаха към украинските власти да внимават с военните действия..
Russian Pm Medvedev says he hopes Ukraine authorities have enough brains to prevent escalation of conflict
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Руският гений, никога не спи
.........
Тарикати завъртяха бизнес с пряките линии за връзка с Путин
Мошениците в мрежата печелят по 50 рубли на въпрос към президента на Русия
http://www.blitz.bg/news/article/261986
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Казаното за 100%-та осъществяване на въпросния план в България е становище колегата Saxten - просто в поста ми не беше излезло неговото име...
Запознат съм с план Ран-Ъп и съм съгласен с него само с частта, че се цели вкарването в пълна икономическа зависимост на страните на Източна Европа към Запада...Осъществяването на този план в България е дело на нашите политици, така че можем да се сърдим само на себе си...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ivaceda (15-04-2014)
Руски офицер се оказа лидер на сепаратистите в Украйна Стрелков е действал и в Крим, установи СБУ
http://www.dnes.bg/world/2014/04/15/...ukraina.222548
съобщение за 11 убити.. интересно обаче, че пазара почти не реагира.. само борсите леко надолу.. съвсем леко![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Да, сега разбирам. Имах доста проблеми да ти отговоря с цитат.Казаното за 100%-та осъществяване на въпросния план в България е становище колегата Saxten - просто в поста ми не беше излезло неговото име...
Запознат съм с план Ран-Ъп и съм съгласен с него само с частта, че се цели вкарването в пълна икономическа зависимост на страните на Източна Европа към Запада...Осъществяването на този план в България е дело на нашите политици, така че можем да се сърдим само на себе си...
Щом го е казал Saxten, нещата си идват на мястото.
Ако знаех обаче, че е той, изобщо не бих реагирала.![]()
----------
Украйна не е фактор за световната икономика, затова може би пазарът не реагира....
Засега Европа и САЩ не са се намесили........
жители на Източна Украйна спират танк на украинската армия.. по кого искаш да стреляш брате?!..
ivaceda (15-04-2014)
Моят коментар слушайки какво викат руснаците и виждайки как реагират украинските танкисти е - нито едните, нито другите имат желание да се бият...Даже ми стана жал за войниците, защото те нямат никаква вина, че изпълняват нечии заповеди...жители на Източна Украйна спират танк на украинската армия.. по кого искаш да стреляш брате?!..