Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само отпуска за празника може да получиш![]()
вече за амнистия Плевника е отговорен ,а там ......дупе да ти е яко
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
и на мен ми изглежда че харесва мъжки дупета![]()
![]()
гусин президенте, нищо лично, просто вижданията ми за президент на държава се изразяват в малко по-мъжествена личност![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какъвто народа, такава е и държавата ...
"анти-рерористичната" операция е започнала.. съобщава се за един ранен..
Ukraine forces surround pro-Russia militants in East
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Въпреки, че е подлога, Първанов определено звучеше по-мъжествено, когато кажеше "Здравейте, гвардейци!". Но какво да се прави - редуваме ги. Като се сетя откъде започнахме (ЖЖ)
(чета целите постове)
mck (15-04-2014)
Аз не го чета, туй недоразумение, щот ми е в игнора, ама то нали се беше кротнало една-две седмици, пак съ йъ разбесняло и си внушило, че го копирам.....абе ние четем, нямаше нужда, но болагодаряне е нещо което не сме забелязали (хихик-хихук)
но аз ще попитам, и отговор няма да чакам "Изкопаемите от епохата на социализъма имат верую, което следват винаги и навсякъде: преклонена глава сабя не я сече............. пък аз да добавя: затова пък я тъпчат нозе...." това не се ли отнася и за всички овцевъди след бай Тошо, нима излезна един отявен и гордо и пламенно защищаващ идеалите и целите си за благото на България
Той май и Мастер Алф и рече едно-друго, ма то не вдява.......
Ми болно е от бяс, горкото, кво да го прайш. Това е неизличима болест, така че щем не щем, ще трябва да го търпим.
А ти, mck, правилно правиш, че не чакаш отговор. Твойта витиевата словесна стилистика я пускаш в употреба, като ти съ падне да съ сдушите двамата с недоразумението, така че просто ще те отмина, този път.......![]()
![]()
аз отдавна не те включвам в "ние"-то, така че беше излишно ми се чиниАз не го чета, туй недоразумение, щот ми е в игнора, ама то нали се беше кротнало една-две седмици, пак съ йъ разбесняло и си внушило, че го копирам.....
Той май и Мастер Алф и рече едно-друго, ма то не вдява.......
Ми болно е от бяс, горкото, кво да го прайш. Това е неизличима болест, така че щем не щем, ще трябва да го търпим.
А ти, mck, правилно правиш, че не чакаш отговор. Твойта витиевата словесна стилистика я пускаш в употреба, като ти съ падне да съ сдушите двамата с недоразумението, така че просто ще те отмина, този път.......![]()
![]()
С нашия главнокомандващ, сега май е най-добре да се надяваме ,че няма повече да се изказва, че аз поне не помня да е правил изказване и то да е минало без гаф.
Едно новогодишно привествие не може нормално да направи, пък какво остава за друго.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark