аз само за ДПС-то знам конкретен пример от миналите избори.. 30 лефа даваха.. тогаз още имах съвест и не зех.. ама веке поумнех
аз само за ДПС-то знам конкретен пример от миналите избори.. 30 лефа даваха.. тогаз още имах съвест и не зех.. ама веке поумнех
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
На ден липо 50 лв. даваха на човек да протестира![]()
![]()
![]()
То вярно се чуваше че плащат ,но чак 50 лева![]()
хем сейр гледаш ,хем ти плащат
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
голямо предимство имате вие софиянци.. през деня ходите на работа на висок надник.. и вечер Боко ви дава по 50 кинта да се разходите из центъра.. евала
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Spekulanta (10-04-2014)
ви дава по 50 кинта да се разходите из центъра.. евала
И как няма да имат по-високо настроение от селяните![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз не мога да проумея как могат да плащат на Народа да протестира ????
Думи нямам за обяснение![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
На тези избори ще плащат повече защото печатницата в Костен брод няма да работи.
Нищо, че изборите са абсолютно незанимателни за обикновения българин!!!
Ще ни дадат възможност да изкараме някои лев![]()
Сигурно и бонуси можеда има, ако провокираш хората от отсрещния протест и го изкараш всякаш те са провокаторите.и вечер Боко ви дава по 50 кинта да се разходите из центъра.. евала![]()