Ми те нали даваха едно момче кът обясняваше какви са схемите![]()
![]()
![]()
А тия с маските дето ги даваха , то ясна работата ....те свалиха Тиквата![]()
![]()
Ми те нали даваха едно момче кът обясняваше какви са схемите![]()
![]()
![]()
А тия с маските дето ги даваха , то ясна работата ....те свалиха Тиквата![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
На тези избори ще плащат повече защото печатницата в Костен брод няма да работи.
Нищо, че изборите са абсолютно незанимателни за обикновения българин!!!
Ще ни дадат възможност да изкараме някои лев![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може да останат изненадани от изборната активност ,
вие ще отидете ли да гласувате на предстоящите избори ?
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
дават ли ми пари ще взимам даже и око няма да ми мигне
От всички партии ще взема ако дават и накрая празен плик ще пусна![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Barabata (10-04-2014)
значи: 50 лефа от продадения глас + 50 лефа за митинг по време на кампанията кът статист + 50 лефа да дойда да викам за Дилянчо пред къщата му по време на самите избори + 50 лефа на другия ден да му се радвам кът го "срещна случайно" из центъра на София.. хмм, тез имбори мой са изкарат едни 200 кинта..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
То това е най-правилното решение![]()
![]()
И ако всички правеха така , то страната ни щеше да е едно по-добро място![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Spekulanta (10-04-2014)
Те май не предлагат на всеки пари срещу глас ............
или поне на мен никога не са ми предлагали![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
не във всички квартали предлагат.. ако искаш да вземеш пари требе да си смениш местожителството в некой с преобладаващо ромско или турско население.. в тоз иквартал просто търси кафе-клуба на ДПС-то.. по-ясни насоки от това не мога да ти дам
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
То е ясно че е така , аз примерно у моя квартал да има 2-3 семейства от по-тъмен характер![]()
![]()
![]()
Инък ме съмнява и те да са чували някой да дават![]()