То ку мож да понасяш гледките ,че ич не им пука![]()
бая мръвки се показват
![]()
То ку мож да понасяш гледките ,че ич не им пука![]()
бая мръвки се показват
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Е аз съм гледал трите части за Ханибал Лектър с А. Хопкинс и предполагам че и сериала ако са го направили както трябва ще ми хареса
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Ми то нали по книжката тъй е направен![]()
инък малко цвят са му сложили тъй и е бая добре замислен
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Това е добре , сега го дърпам първия сезон и ще започна да гледам, може и някаква разядка да си направя![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Къф пък е тоя филмец бе![]()
![]()
Ама аз не за друго ,но тъй да запълня времето докато почне Играта на Трончета![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и друг убав сериал има - Revenge![]()
www.imdb.com/title/tt1837642
даже лошия е началник на инвестиционен фонд![]()
![]()
lideto000 (31-03-2014)
и този го гледам.. ама много са хубавите сериали... зависи само от какви жанрове се вълнувате.. ще ви препоръчам някойи друг убав сериал има - Revenge![]()
www.imdb.com/title/tt1837642
даже лошия е началник на инвестиционен фонд![]()
Много ми харесва и този SUITS
![]()