Утре ще го дръпна и ще споделя мнение![]()
![]()
че сега гледам Еди Мърфи по нова
![]()
Утре ще го дръпна и ще споделя мнение![]()
![]()
че сега гледам Еди Мърфи по нова
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Тоя е добър сериал, макар че съм гледал само първите 3 епизода от сезон 1.Сериала се казва Hannibal
Ето ти линк с първи сезон сега върви 2ри сезон
http://zamunda.net/details.php?id=363094&hit=1
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз даже гледах едно предаване и казаха, че Еди Мърфи актьорът с най малко възвращаемост на средства... един вид най-малко се печели от него...
Еди Мърфи е голям актъор , той даже играе по няколко роли в един филм ...![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Еми все от някъде трябва да започне процеса с изместването на старата генерация и наместването на нови лица в киното
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Ей тоя филмец го изгледах и останах с впечатлението че има по-добри готвачи от менСериала се казва Hannibal![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Особено на първия сезон тъй 7 серия ку не бъркам .... голяма трапеза, голямо чудо![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.