И аз съм удвоявал много бързо сметки, но винаги след това резултата е бил зануляване ....Истината е че няма как да натрупаш бързи пари , трябва да имаш план и система за бавен и стабилен ръст на капиталаОт този месец търгувам по изцяло нов метод, до сега влизах доста рисково и правех по над 100 % , но рано или късно занулявах - за това вече търгувам по доста по-разумен начин с цел да градя нещо по-сериозно , затова и ми е толкова крехка сметкатаНо поне я има и ще я надграждам
[COLOR="Silver"]
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
infesta (29-03-2014)
Ами просто се ограничавай,ставай от компа...това е най лесното![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
под търгуване с капитал имаш в предвид колко % рискуваш ли ? 10 % риск на сделка ли са, или за деня ? .................................................. ............................................
това означава ли че тия 300-400 си ги направил на късметИ аз го правех така, до миналия месецНо вече не ми се играе тото, предпочитам да се задържа всеки месец и да трупам и раста пропорционално - осъзнах че няма да забогатея изведнъж с тези 300 или 400 $ долара който днес ги правя, ама утре не се знае - трябва да се гледа малко по-сериозно и дългосрочно
или си ги докарал от работещата ти стратегия, защото има значение как си пускал сделките
за деня. щото може да отвориш 4-5 сделки и тези 10 процента се увеличават. пък и ако си без стопове. кофти. аз търгувам с най много 5 седлки на ден. понякога 10-те процента не са за ден ами на сделка ама.... лакомия![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Това идва поради факта ,че имаш прекалено малка сметка....лакомия,ама точно тя изяжда сметките
10% риск при капитал 500 кинта са ти 50 долара
или размера на позицията ти е 10 % от капитала а стопа както доди
Най-вероятно стопа е с 10% риск, то ако се влиза с 10% от капитала, пак може да загубиш повече от 10%.10% риск при капитал 500 кинта са ти 50 долара
или размера на позицията ти е 10 % от капитала а стопа както доди
Нормално съзнанието ни пази печелившия спомен от преди това и си мислим , че щом веднъж е станало ще става и за напред, но това не е така и издухваме акаунта. После пък на власт в съзнанието ни идва лошия спомен и започваме да сме по-предпазливи , често до степен на пасивност![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Истината винаги е някъде тамИстината е че няма как да натрупаш бързи пари![]()
![]()
![]()
То най-важното е пазара да го позволява , инък няма как да стане![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.