Аз от 200 направих 340 и после пак на дъното ,ама то за това си е всичко или нищо...само че този месец никъв бонус не докарах![]()
Аз от 200 направих 340 и после пак на дъното ,ама то за това си е всичко или нищо...само че този месец никъв бонус не докарах![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз 80 не бих ги и теглил, ами направи си втора сметка и ги прехвърляй в нея. като направиш повечко тогава ги тегли, че само такси плащаш.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
И аз го правех така, до миналия месецНо вече не ми се играе тото, предпочитам да се задържа всеки месец и да трупам и раста пропорционално - осъзнах че няма да забогатея изведнъж с тези 300 или 400 $ долара който днес ги правя, ама утре не се знае - трябва да се гледа малко по-сериозно и дългосрочно
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да с голям капитал и като рискуваш 10-15 % пак ще си имаш добър средномесечен доход.
Много добър извод си направилСега можеш да свалиш още малко поне риска и да не обръщаш внимание на печалбите за момента
С този риск сега дори да не е този месец, ще занулиш на следващия, дългосрочно шанса да оцелееш и нищожен.
Оооо с карта Скрил нямам никакви такси за прехвърляне, пускам 88 $ от инстата към скрила и след 2 часа в акаунта ми влизат 88 $ - направо не мога да повярвам, от пайонера правеха егати простотиите , взимаха % плюс 2 или 4 $Минавай на Скрил
![]()
най-добре така, поне две сметки да имаш за търговия с бонусите , от едната като теглиш ,от другата търгуваш .................................................. .....................................
----------
явно с по-голям обем си пускал, така сметката бързо се удвоява , но и после бързо се нулира за съжаление .................................................. .................................................. .
е защо? ти с колко процента търгуваш от капитала си? 10 мисля че е напърно нормално. е ако само на минус върви сметката тогава съм съгласен че ще занули.
Кой е казал,че играя тото,просто висов ливъридж,висок обем и такаИ аз го правех така, до миналия месецНо вече не ми се играе тото, предпочитам да се задържа всеки месец и да трупам и раста пропорционално - осъзнах че няма да забогатея изведнъж с тези 300 или 400 $ долара който днес ги правя, ама утре не се знае - трябва да се гледа малко по-сериозно и дългосрочно
![]()
Точно това ми е целта и осъзнавам че за постигането й са нужни месеци дори години за да се доближи до това което искам - но времето е пред нас, но и най-големия враг сме си ние самите , едно изкушение и месеци труд отиват по дяволите
----------
Нееее никой не е казал че играеш тото - не си ме разбрал правилно, имам предвид че удвояваш няколко пъти и после сам знаеш че колеца е неизбежен, можеш ли да разчиташ месеци на ред на високия левъридж с големия обем ?