Зависи от схемата по която се търгува,я набарай един стохастик или едно рси на 5м да видиш що сигнали що нещо па и да са на повече двойки няма да насмогнеш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То вярно сигнали много , но дали ще спечелиш нещо кът ги подкараш наред![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Е от 20 сделки поне една ще ти е печеливша предполагам или може и повече![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе от 20 сделки, ако поне 10 не са печеливши, слаба работа.Е от 20 сделки поне една ще ти е печеливша предполагам или може и повече![]()
Днес направих много добра сделка.
Продадох левове, за да купя зеле
Да ви кажа, изключително доволен съм от направената сделка.![]()
С колко риск влезе впредвид потресаващата успеваемост?![]()
Преди това бях направил 3 загуби на пълен риск, макар, че знаех, че са грешки, но ми беше наблизо и взех това което се предлагаше.
Днес се разходих и навръщане минах през един магазин където стоките са доста хубави. Пак рискувах, но този път резултата перфектен. Следващите пъти пак там ще правя ордери![]()
И кога ще продаваш зелетоПреди това бях направил 3 загуби на пълен риск, макар, че знаех, че са грешки, но ми беше наблизо и взех това което се предлагаше.
Днес се разходих и навръщане минах през един магазин където стоките са доста хубави. Пак рискувах, но този път резултата перфектен. Следващите пъти пак там ще правя ордери.................................................. ..........
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване