То кът че ли не е удачно да се купува зеле по това време![]()
![]()
![]()
не беше ли старичко
![]()
То кът че ли не е удачно да се купува зеле по това време![]()
![]()
![]()
не беше ли старичко
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Не знам Олег, дългосрочно ми се вижда че няма да е на хубаво така, един бактест треа направиш все пак.Днес направих много добра сделка.
Продадох левове, за да купя зеле
Да ви кажа, изключително доволен съм от направената сделка.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Aз търгувам по големите графики, но не ми пречи да имам много сделки - като се затваря на части примерно. Или ако продължи движението и се отваря наново и пак се затваря на части и ето ти.
А и зависи как се броят сделките, понеже има брокери които усредняват в една всички отворени позиции като trader.bg примерно и там може да се да се броят само затворените сделки.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Тук си показвала сделки само с обем 0.01 и 0.02 та какво затваряш на части се питам.Aз търгувам по големите графики, но не ми пречи да имам много сделки - като се затваря на части примерно. Или ако продължи движението и се отваря наново и пак се затваря на части и ето ти.
А и зависи как се броят сделките, понеже има брокери които усредняват в една всички отворени позиции като trader.bg примерно и там може да се да се броят само затворените сделки.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Недей, че при теб ударен стоп означава диария, трябва преди да влезнеш в позиция да си сигурен, че стоп няма да удряш.А бе ще рискувам, на вторият ударен стоп, сменям дилъра![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз имам една при паунд/долар губеща, след това печеливша при евро/ейна и злато. Общо 3 сделки.Днес имах 4 сделки по една на Евро/долар Паунд/долар Евро/йена и Паунд/Йена
.................................................. ......................
Някой друг търгувал ли е нещо?
Днес добре започна седмицата .Дебели къси на евройена сутринта и къси на индексите пак по същото време.Ама за утре май ще е зор търговията като гледам пазара как се е спекъл.