Държави като Китай, Индия, Бразилия и още около 150 други.
Защо просто не приемеш факта, че са безсилни пред Путин???
До кога ще отричаш действителността??? Не може ли просто да си пиеш хапчетата???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти пък кой си, че ще ме учиш какво да правя?
////////////////////////////////
Депутат от БСП: Честита победа в Третата кримска война!
Депутатът от БСП Николай Малинов заяви за присъединяването на Крим към Русия, че може да се поздравим с победата в Третата кримска война и че следват Балканите.
В предаването "Референдум" на БНТ той каза:
"Биж желал да честитя на всички православни славяни в света победата в Третата кримска война* и да напомня, че след Кримската идват Балканите по южния път и смятам, че можеМЕ да се поздравиМЕ, поне русофилите на тази маса".
Николай Малинов е член на комисията по външна политика в Народното събрание, член на Националния съвет на БСП, председател на Национално движение "Русофили" и издател на вестник „Дума”.
Той заяви още, че всички трябва да се обединим около пробългарската позиция, но подчерта:
"Аз не си спомням последните 1000 години Русия нещо да е решила и то да не се е случило".
По повод декларациите на БСП, ГЕРБ и "Атака" за ситуацията в Украйна Малинов коментира, че досега не е чул България да има официална позиция за Крим и попита дали това може да е позицията на парламента, Министерски съвет или на министър.
Изказването на депутата русофил за войната предизвика коментари в социалните мрежи. Един от тях цитира чл. 98 от Наказателния кодекс - който подбужда чужда държава или обществена група в чужбина към война или друго враждебно действие против републиката, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.
* За Кримския полуостров са се водили две войни - Руско-кримската война (1571) и Кримската война (1853-1856 г.), при която военният конфликт е между Русия и съюз между Османската империя, Франция, Британската империя, Сардинското кралство и Графството Насау.
//////////////////////////////
Само че е сбъркал. Този не е русофил, а путинофил..![]()
И войнолюбец. Келеш!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Жал ми е за теб!!!Ти пък кой си, че ще ме учиш какво да правя?
////////////////////////////////
Депутат от БСП: Честита победа в Третата кримска война!
Депутатът от БСП Николай Малинов заяви за присъединяването на Крим към Русия, че може да се поздравим с победата в Третата кримска война и че следват Балканите.
В предаването "Референдум" на БНТ той каза:
"Биж желал да честитя на всички православни славяни в света победата в Третата кримска война* и да напомня, че след Кримската идват Балканите по южния път и смятам, че можеМЕ да се поздравиМЕ, поне русофилите на тази маса".
Николай Малинов е член на комисията по външна политика в Народното събрание, член на Националния съвет на БСП, председател на Национално движение "Русофили" и издател на вестник „Дума”.
Той заяви още, че всички трябва да се обединим около пробългарската позиция, но подчерта:
"Аз не си спомням последните 1000 години Русия нещо да е решила и то да не се е случило".
По повод декларациите на БСП, ГЕРБ и "Атака" за ситуацията в Украйна Малинов коментира, че досега не е чул България да има официална позиция за Крим и попита дали това може да е позицията на парламента, Министерски съвет или на министър.
Изказването на депутата русофил за войната предизвика коментари в социалните мрежи. Един от тях цитира чл. 98 от Наказателния кодекс - който подбужда чужда държава или обществена група в чужбина към война или друго враждебно действие против републиката, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.
* За Кримския полуостров са се водили две войни - Руско-кримската война (1571) и Кримската война (1853-1856 г.), при която военният конфликт е между Русия и съюз между Османската империя, Франция, Британската империя, Сардинското кралство и Графството Насау.
//////////////////////////////
Само че е сбъркал. Този не е русофил, а путинофил..![]()
И войнолюбец. Келеш!
Да се хвалиш, че през последните 35 г. имаш не променено виждане за света, една книга не можеш да прочетеш
Вероятно пак си си спряла лекарствата![]()
Това, че отричаш фактите не ги променя....
Сама виждаш какво се случи.... Това което ти казвах, че предстои и нито САЩ нито ЕС са в състояние да попречат...
Засрами се от годините сиНа твоята възраст човек трябва да може реално да преценява ситуацията а не сляпо да отрича фактите...
много загруба моабета,всеки си има лично мнение по въпроса,така че заровете томахавката ако обичате...........................
masta (19-03-2014)
Прав си. Не е зле да посъветваш момченцето да не си позволява нахалството да ми дава акъли със самочувствието на световно признат философ, какъвто не е, а да гледа себе си.
Кой е той, че ще си позволява да ме учи аз какво да мисля.; Аз си казвам мнението, както са в правото си и всички останали.
не мога никого да съветвам,или да уча,защото сте достатъчно големи ,а и още повече живеем в демократична държава,и пак повтарям всеки си има право на лично мнение,не можем да налагаме нашто на другите,изразяваме позиция и продължаваме.........Прав си. Не е зле да посъветваш момченцето да не си позволява нахалството да ми дава акъли със самочувствието на световно признат философ, какъвто не е, а да гледа себе си.
Кой е той, че ще си позволява да ме учи аз какво да мисля.; Аз си казвам мнението, както са в правото си и всички останали.![]()
Ти пък не му се връзвай, Ива - Пабло също не е от вчера и си е много интересен събеседник...Прав си. Не е зле да посъветваш момченцето да не си позволява нахалството да ми дава акъли със самочувствието на световно признат философ, какъвто не е, а да гледа себе си.
Кой е той, че ще си позволява да ме учи аз какво да мисля.; Аз си казвам мнението, както са в правото си и всички останали.![]()
не знам обаче като гледам какво е писала ivaceda , направо тръпки ме побиваткак може жена на тези години да си позволява изказвания от рода "Путлер" и т.н. , като не го харизаш човечеца , не е нужно да го обиждаш
, защото по този начин накърняваш чувствата на хората които му симпатизират нали се сещаш .. като гледам Pablo не е тръгнал да нарича Обама - черна маймуна , чернилка , черен роб и т.н. , и искам да ти задам един въпрос и ми е много интересно какво ще ми отговориш ivaceda - Кога е отменено робството в Сащ знаеш ли ? имам в предвид на законодателно ниво от всички щати ?