о, а дано, дай боже всеки муМ-да, и лъжа е че живее в Драгалевци, още ми съседче, някой път като го видя в бакалия ще взема да го бъзна да го видя ще ми удари ли една предизборна агитацияИ тъй по комшийски и с постовете от зората на кариерата му като се уредя за някоя сладко местенце ще завиждате после.
![]()
ррррррррррррррррррррррррр рр
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (17-03-2014)
едно павенце мож да нагласиш да има до бакалиятаи кът го видиш да излиза - с павенцето по кратунката
докът влезе павенцето у кратунката цялото
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво се случва в Украйна, че не съм много запознат. Някой може ли да ми обясни с две думи ?
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ти сериозно ли вярваш, че този диктатор има 70% одобрение?Напротив,всичко съм разбрал.Да пускаш по 10 анти-руски статии на ден от Дойче Веле,Ройтерс и СНН,да мразиш човека,който издигна страната си от пепелта и върна достойнството на народа-и да се наричаш "русофил" -прилича повече на шизофрения,освен ако не е предумишлено.
А народа с 70% одобрение единствен има правото да определя кой го "яха" или лъже.Защото и най-големите врагове на Русия-даже Наполеон и Хитлер- все "харесват езика,културата,и душевността на народа и" и все се мъчат да го освободят от собствените му избраници.
Явно нищо не си чул начина, по който се цензурират медиите им. Или предпочиташ да си затваряш очите. Не знам.
Няма смисъл да спорим. Ти ще си останеш на твоето мнение, аз - на моето. Дано пък някой ден да прогледнеш.
От коя пепел я е издигнал Русия бе.............и как е стигнала до пепелта...........???Напротив,всичко съм разбрал.Да пускаш по 10 анти-руски статии на ден от Дойче Веле,Ройтерс и СНН,да мразиш човека,който издигна страната си от пепелта и върна достойнството на народа-и да се наричаш "русофил" -прилича повече на шизофрения,освен ако не е предумишлено.
А народа с 70% одобрение единствен има правото да определя кой го "яха" или лъже.Защото и най-големите врагове на Русия-даже Наполеон и Хитлер- все "харесват езика,културата,и душевността на народа и" и все се мъчат да го освободят от собствените му избраници.
Именно заради такива екзалтирани човечета,готови да тръгнат след всеки болен мозък,писах че не ви определям като русофили,а Путинофилковци.............
хора издигащи в култ един човек потънал в самодоволството си и тръгнал да се мисли за светая светих.................
ivaceda (17-03-2014)
Никой тук не съм забелязала да питае култ към личността на Путин, а това че някой могат да направят трезва прогноза и нещата да се случат е друга нещо.
А виж ивацедка го мрази и всеки, който не го мрази, му се приписват всякакви крайни неказани неща.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Защо смяташ, че нямат кабеларки? и не гледат чужда телевизия???Ти сериозно ли вярваш, че този диктатор има 70% одобрение?
Явно нищо не си чул начина, по който се цензурират медиите им. Или предпочиташ да си затваряш очите. Не знам.
Няма смисъл да спорим. Ти ще си останеш на твоето мнение, аз - на моето. Дано пък някой ден да прогледнеш.
п.п. През последните дни гледам много руска телевизия, че нашите отразяват събитията доста едностранчиво.
мен пък ме кефи другаря Путин![]()
само името много много не ми допада... ку беше Хуин щеше да ми баш любимия политик на всички времена (даже и по-любим от Чарли Чаплин
)
![]()
![]()