Този път дано нашите политици да направят правилният избор ! Че , както знаем от историята , сме претърпели няколко национални катастрофи .
Този път дано нашите политици да направят правилният избор ! Че , както знаем от историята , сме претърпели няколко национални катастрофи .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нашто правителство няма особено опции за собствена позиция.
Последна редакция от Novak : 18-03-2014 на 10:05
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
petar (18-03-2014)
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Vladislav Surkov (един от 11-те на които му бяха наложени санкции от САЩ) - "Голяма чест е за ме, че САЩ ми наложиха санкции. Аз лично нямам чуждестранни сметки. Едниственото нещо което ме интересува в САЩ е Тупак Шакур"![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
В повечето случаи сме правили или единствения възможен избор, или сме избирали най-малкото зло.
И преди и сега сме прецаквани от великите сили, какъвто и да е бил избора.
ГД предложила разпространить санкции на всех депутатов
Само на мен ли ми се струва,че това е подигравка с "тоталните санкции и изолация" на САЩ и ЕС?![]()
Прав си, искат.
Ама ти да не си мислиш, че като станеш гражданин на Русия, веднага ще ти поднесат всички благинки на тепсия.. Звездьо, не се заблуждавай, и в Русия има бездомници, пияни блядове по улиците, огромна по мащаби корупция, селища, забравени от Бога, без вода, канализация и електричество, ужасни жилищни блокове, прилични на коптори, в които живеят хора, километри пътища без нито едно населено място, без бензиностанции ... пази Боже да закъсаш на такъв път...
Има всичко. И кой ти гарантира, че като станеш гражданин на Русия, веднага до всички земни блага ще се добереш? Имаш ли идея каква призрачна илюзия е това?
по-добре да се придържат към протоколните стандартни отношения наште политици, че като вземат се изказват и става страшно.
А плашенето, какви страшни последици може да докара, не се ли пресече може и нещо и тук да се поразбута.
Ние не можем собствения си двор да оправим ще даваме акъли на другите(
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Такава ни била съдбата , да се заселим баш на кръстопътя . Ама и все на грешната страна са правили ''единственият'' избор !!!