Значи 30 унции и това не е малко,но изглежда по-реалистично.Аз съм влизал най-много със 20 унции на златото ,но нямах нерви да дочакам таргета заради голямите цифри.
Значи 30 унции и това не е малко,но изглежда по-реалистично.Аз съм влизал най-много със 20 унции на златото ,но нямах нерви да дочакам таргета заради голямите цифри.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
напрежениетo изтика златото нагоре .А. Барела с доставка през април поскъпва с повече от 50 цента до 99,39 доллара.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Златото започна да работи за моя сметка както гледам
Дано нещо не се издъни покрай Украйна![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Спекуланте, а тая система твоита
Предвижда ли местене на стопа на +
Че то едва ли еднопосочно ше се стрелне толко ного доларе надоле
И аз надоле го виждам, ама на къси пасове)
Е трябва ли питане мисля че това е глупав въпрос от твоя страна ?
И малко дете би си местило стопа на ++++++++++++![]()
Едва ли да се издъни още повече, ако стане тоя път - "купуват страхове, продават новини".
Възможно е обаче още едно покачване (няма да казвам докъде да не го урочасам) че съм на къси, с нулев стоп де...![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Златото доста рязко може да реагира с новини около Украйна, Русия си взеха Крим, но Америка не удобрява все още това.