хмм и аз заложих на късите днеска ... дано да успея че от това ми зависи сметката![]()
хмм и аз заложих на късите днеска ... дано да успея че от това ми зависи сметката![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Почна сеееее
Ама ше има иди-ми-доди-ми докат фане стабилка посоката ---
А тя е за 1333.33333 като начало)
После и 1188 ше гледаме)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ехе ти доста надолу го подкокоросаще ми да си почакаме докато стигне там
![]()
Еврака катери, златото и петрола падат , странна работа... златото очаквам да тества 1370
То 1370 му е минимума)
Че надоле ного стопове го чакат)
А около 1188.1188 му е целта)
Че и надоле ..... кат биткойна
Ми тогава така кажи бе КИНО
Да си държа късите дълго като Великия Сорос![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Има разлика между Златото и Биткойна ... златото къде къде повече са ползва и е по старо.![]()
az zalojih na dylgite i pribrah golemiq cash kato istenski baro gazaro![]()
Убави,убави - колко да са убави...Целите са в злато и кат фърлят гюбеци яко им дрънкат пендарите
.Ся кат падне до 1280 сигурно ще накупят още
PS: Елън и тя е хубава....Краднал съм й фейса и ако някой път ме ядоса ще й сменя паролата!
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Spekulanta (18-03-2014)