В смисъл често се получава ситуацията първоначалния лимит да бъде коригиран![]()
![]()
а не че ги местя безразборно
![]()
![]()
![]()
В смисъл често се получава ситуацията първоначалния лимит да бъде коригиран![]()
![]()
а не че ги местя безразборно
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ами отваряш две позиции , вместо една .....и всяка е управляваш отделно, може на една да сложиш по -близък лимит на другата по-далечен ........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (14-03-2014)
На мета трейдъра е така , но на трейдъра може да се прави тоз номер и на 1 позиция ....![]()
![]()
Всяка програма си има преимуществата![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Този номер го знам, но честно казано не съм го практикувал.
Влизам си с даден обем и понякога затварям на части, а понякога цялата позиция затварям.
Но немога да слагам лимити на части от поръчката на МТ
Бараба свикнал съм с МТ. Веднъж пробвах с една десктоп платформа и изобщо не ми хареса (много объркана ми се стори)
Нормално, ти търгуваш на М1. Аз също по време на отворена позиция не ставам, на М5 търгувам, без стоп и лимити.Като имам отворена позиция гледам да не ставам от компютъра, а ако ми се наложи да излезна някъде гледам да съм преместил стопа на ВЕ и ползвам телефона. Лимити слагам но многооооо рядко.
Как да сложа лимит/стоп на 1/2 позиция, че не го знам този номер
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Харчи милионите народаМного тихо в този форум![]()
![]()
![]()
само ние сме тука
то кът че ли му е време за следобедна дрямка ,че едно сънено таквоз ...
![]()
Тихо всичко спинка преди голямия удър утре....а в съня си всеки сънува поне 100 пипа с по 2-3 долара ....май и аз ще лягам
Що бе , то на човек даже понякога му се спинка тъй до следобед![]()
![]()
![]()
![]()