таз кака нема ли две кристални топки всъщност![]()
според мен требе добре да се прегледат и двете да не стане някой сакатлък да се обърка предсказанието
![]()
![]()
таз кака нема ли две кристални топки всъщност![]()
според мен требе добре да се прегледат и двете да не стане някой сакатлък да се обърка предсказанието
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А слагам лимити аз ,но пак според ситуацията .....пък и доста често ги местя![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Може и тя да ти прегледа твойте топки.....................![]()
А ти нейните и няма начин да стане сакътлък..............
ПП куре тази кака е рисунка ве..![]()
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз се надявам на вашата дискретност разбира се![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Надявай се няма лошо , аз вече сложих опциите на пазара , след 6 години ще я видим колко е била достоверна информацията
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Ти сигурно през повечето време си пред компа и затова , не слагаш лимит , аз понякога слагам само на половината позиция.................................... ....................................
----------
ако има кристални топки най-добре да една че ако дават различни сигнали може да стане объркване.................................................. .................................................. ......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Или ако си много сигурен , пак може да не сложиш![]()
![]()
добре е да си самоуверен понякога
![]()
![]()
![]()
е то се обезсмисля малко работата ,като го местишама ти си преценяш .................................................. .................................................. .................................
Като имам отворена позиция гледам да не ставам от компютъра, а ако ми се наложи да излезна някъде гледам да съм преместил стопа на ВЕ и ползвам телефона. Лимити слагам но многооооо рядко.
Как да сложа лимит/стоп на 1/2 позиция, че не го знам този номер