Аз пък съм дълбоко възмутена от отношението на ЕС, отде накъде сега ще ръсят "помощ" на Украйна, която дори не е членка, а насам не вземат да метнат някой друг милиард, все пак сме страна членка.
Аз пък съм дълбоко възмутена от отношението на ЕС, отде накъде сега ще ръсят "помощ" на Украйна, която дори не е членка, а насам не вземат да метнат някой друг милиард, все пак сме страна членка.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
То ще минава през МВФ-то.
А и все пак нали трябва да лъснем демократичната витрина.
След 5 години храната ще много по-ценна от горивото и почти толкова ценна, колкото водата. Украйна има своята стойност и хранително и енергийно.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Затуй помощ беше написана в кавички, а наистина съм възмутена, но пък разчитам на братята гърци сега дружно да се опълчат, все пак някак тъй неестествено външни да бъркат в кацата дето си смятат за тяхна.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те българските комунисти дето сега са на власт да му мислят, че излезнаха данните за внос/износът за януари и са потресаващо лоши. А са пряко следствие от некадърността им.
Само дето нашите няма да има къде да избягат, че поне Янукович се скри в Москва.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Блюдолизците се натягат на Путин.
Повече от 100 дейци на културата подписаха писмо в подкрепа на политиката на Путин.
За 142 милиона - повече от 100 го били подкрепили.
Не бих казала, че числото е особено внушително, че дори и 150 да са.
Нещо рехава ми се вижда подкрепата за Путин за мащабите на Русия.
http://lenta.ru/news/2014/03/12/babushki/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Но пък съм доволна, че Ивета като я наричах даскалка се обиждаше , а пък сега се оказа че наистина била такава.
И какъв ярък пример за деформациите при тази наистина благородна професия.
Emil Enchev (12-03-2014)
Обидно е отношението на българските деца към "даскалите".
Обидно е мизерното заплащане на труда им.
Обидно е да наричаш учителя "даскал", влагайки в това презрителното си отношение, демагогски скрито в момента с определението "призвание".
А всичкото това отношение към труда на българския учител е отражение на възпитанието, което децата получават у дома.
Аз не се обиждам. Аз съм напуснала тази професия - да обучавам другите- преди повече от 15 години. И никога повече не съм помислила да се върна към нея.
Няма да се върна никога и за нищо на света.
jivko78 (12-03-2014)
няма работа в която да няма проблеми повече или по - малко.