Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само че за това българите трябваше да мислят през 1990 година, после отново през 2005 година, когато всички в опиянение ръкопляскаха и празнуваха присъединяването на България към ЕС.Нищо не пречи Родопите да обявят автономия и след 2-3 г да се присъединят към Турция.Там почвата вече е подготвена в културен,политически,инфор мационен,религиозен и т.н. план.И това няма нищо общо със сегашните украински събития,или истинския прецедент- Косово,което ние под явния натиск на САЩ признахме.
Просто България няма национална стратегия и доктрина,няма национално-отговорни политици,и най-важното-няма външни приятели.
Защото единствената страна,способна да спре много по-силната от нас Турция и нейното влияние,е точно Русия.Въобще не се заблуждавайте,че НАТО,ЕС или САЩ ще застанат на наша страна.
Аз съм преживяла много болезнено и в много личен и професионален план всички събития, които отдалечиха България от изконния и съюзник - Русия.
Не ме карайте да ви разказвам за събития от онези дни, защото те бяха твърде болезнени за мен.
Този рязък завой към Европа и "обръщането на гръб" на Русия засегна мен и семейството ми твърде тежко и промени драстично живота ми в онези години.
Тогава смятах, че това, което се случва, е много зле за нас. Не се радвах в никакъв случай на това присъединяване.
После го приех и се примирих - както става с всички свършени факти, пред които сме изправени.
Да сте мислили бе, колеги, с този мерак за германски марки от Магурата, за западни автомобили и пътешествия по Европата!
Да сте мислили тогава, когато се радвахте и ръкопляскахте!
Изтрезняхте, значи, ама късно е чадо, мандалото лопна! Сега ще си сърбаме всичко, което сме си надробили сами. Това е положението.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не става само с мисленето,ако бяхме казали -не, щяха да ни бомбандират и пак щяхме да го направим........Само че за това българите трябваше да мислят през 1990 година, после отново през 2005 година, когато всички в опиянение ръкопляскаха и празнуваха присъединяването на България към ЕС.
Аз съм преживяла много болезнено и в много личен и професионален план всички събития, които отдалечиха България от изконния и съюзник - Русия.
Не ме карайте да ви разказвам за събития от онези дни, защото те бяха твърде болезнени за мен.
Този рязък завой към Европа и "обръщането на гръб" на Русия засегна мен и семейството ми твърде тежко и промени драстично живота ми в онези години.
Тогава смятах, че това, което се случва, е много зле за нас. Не се радвах в никакъв случай на това присъединяване.
После го приех и се примирих - както става с всички свършени факти, пред които сме изправени.
Да сте мислили бе, колеги, с този мерак за германски марки от Магурата, за западни автомобили и пътешествия по Европата!
Да сте мислили тогава, когато се радвахте и ръкопляскахте!
Изтрезняхте, значи, ама късно е чадо, мандалото лопна! Сега ще си сърбаме всичко, което сме си надробили сами. Това е положението.
Аз не казвам когато бяхме към Русията бяхме зле ...........
Даже аз бях и там е като тинейджър 1988 и 1989 се върнах и направо в казармата
Марица в дивата кашимерия![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Аз си бях добре тогава. Преподавах Руски език във ВУЗ, имах си добре платена работа. Имате ли идея как ме посрещаха студентите ми накрая?
Откровено ми заявяваха, че не желаят да учат руски език, саботираха часовете ми. Напуснах,. Останах без работа по специалността си.
Заминах за Русия със съпруга ми. Отново повярвахме, че сме намерили мястото си. Имахме престижна и добре платена работа.
Политиканите в България, които се напъваха да ни вкарат в Европата, "разсъхнаха" добрите ни политически и икономически отношения с Русия.
Ние вече не бяхме добре дошли там и се наложи да се приберем в България. И отново да започваме отначало.
Не ми приказвайте колко ни липсвала сега закрилата на Русия! Семейството ми е лично потърпевшо от политиката на България спрямо Русия, много пъти потърпевшо!
Затова ви казвам: ДА СТЕ МИСЛИЛИ, всички, които тогава се радвахте!
И как точно се разсъхнаха тези взаимоотношения?Аз си бях добре тогава. Преподавах Руски език във ВУЗ, имах си добре платена работа. Имате ли идея как ме посрещаха студентите ми накрая?
Откровено ми заявяваха, че не желаят да учат руски език, саботираха часовете ми. Напуснах,. Останах без работа по специалността си.
Заминах за Русия със съпруга ми. Отново повярвахме, че сме намерили мястото си. Имахме престижна и добре платена работа.
Политиканите в България, които се напъваха да ни вкарат в Европата, "разсъхнаха" добрите ни политически и икономически отношения с Русия.
Ние вече не бяхме добре дошли там и се наложи да се приберем в България. И отново да започваме отначало.
Не ми приказвайте колко ни липсвала сега закрилата на Русия! Семейството ми е лично потърпевшо от политиката на България спрямо Русия, много пъти потърпевшо!
Затова ви казвам: ДА СТЕ МИСЛИЛИ, всички, които тогава се радвахте!
Да не би нещо Съветския съюз да се разпадна и просто да е нямало работа за вас там, както и за много граждани на Русия?
Ако се намери някой да ми каже и докаже как по времето на комунизма е било по-добре от сега съм готов с цифри да го оборя.
ИваЦедке, нищо не знаех за тебе досега, но честно ти казвам точно така си те представях, направо едно към едно с описанието, което сама си даде.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
В момента в някои ВУЗ-ове се учи руски.. даже проблема е, че има желаещи да го учат и няма достатъчно и кадърни преподаватели... аз принципно не искам да учи руски, но не значи, че всички са така![]()
Учи брееее, учи.
Всеки език е богатство, още повече като го говрят 200 милиона човека.
9 години съм учил руски и ама грам не съжалявам, е тогава се чудех за кво ми е различен език от английския, но слава богу бързо си промених светогледа.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
че то Съветите сами си бяха виновни за всичко , кой да им е виновен , нали започнаха те промяната..