И аз това чакамняма къде да ходи много нагоре преди една добра поне корекция надолу.,
беше обещала слизане до 1326 , .................................................. .......![]()
И аз това чакамняма къде да ходи много нагоре преди една добра поне корекция надолу.,
беше обещала слизане до 1326 , .................................................. .......![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
1326 бая ще има да почакаш, аз сега мисля краткосрочно да пусна една къса до 1343 ... струва ми се че азиатците ще го смъкнат даже и още ама все пак ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Азиатците едва ли им пука много за златото, не бих им се доверил баш те да го смъкнат.1326 бая ще има да почакаш , аз сега мисля краткосрочно да пусна една къса до 1343 ... струва ми се че азиатците ще го смъкнат даже и още ама все пак ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
по скоро съм склонен да вярвам , че ще подскочи златцето щото кризата в крим ще се задълбочи доста след 16 като се присъединят към Русия
Аз пък по-скоро се чудя да взема ли едни пари и да си лягам или да го чакам да видя какво ще прави на съпротивата, та всеки с чуденките си.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
май опасенията ми от одеве за Украйна наистина ще вземат да се окажат верни.утре ли ще се присъединяват? да го присъединяват най-после, че ми писна от тия неестествени движения.
----------
Няма да ти се меся, обаче нали бяха с нулев стоп ако не се лъжа. Взимай и половината от последната третина и си лягай спокойно.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
fxg (11-03-2014)
Ами не слагай стопове. Нали спорихме веднъж за стоповете, но я помисли сега както си влязла с яко къси и си сложила стоп на 1350 примерно, то си се качва до 1350.30 и след това рязко се връща на 1342 - това се случи на два пъти днес. В крайна сметка утре-вдругиден ще стигне 1326 а пък ти вече нямаш позицийки, защото стопчето ги е отнесло за 0,30$. Е няма ли да те е яд?![]()
Стопа си има място където е правилен, отпада ти сценария и такова което не става.
Анализа и входа са лесната част от неща, важното е управлението на сделката.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ми какво да ти кажа - тръгнал си краставици на краставичар да продаваш.Ами не слагай стопове. Нали спорихме веднъж за стоповете, но я помисли сега както си влязла с яко къси и си сложила стоп на 1350 примерно, то си се качва до 1350.30 и след това рязко се връща на 1342 - това се случи на два пъти днес. В крайна сметка утре-вдругиден ще стигне 1326 а пък ти вече нямаш позицийки, защото стопчето ги е отнесло за 0,30$. Е няма ли да те е яд?Отдавна разсъждавам по същия начин. Макар че в определени случаи си има полза и от стоповете. леко спорен е въпроса кога да се слагат и кога не. Ето примерно това покачване днес не го очаквах, отвсякъде си беше против всякакви правила и техника, напълно несвойствено. Но пък се случват и такива случки, макар и супер рядко... и може би беше по-добре да имам стопче в тая ситуация, ако не се тегли ръчен такъв, ако не си пред компа най вече де.
.. Сега обаче не мисля да обсъждам въпроса със стоповете.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz