Кино, ти поне и утре ще си на пазара, ще починеш малко и сначале, пък Елито на принципа маржин кол дава, стоп не дава или ще чака следващо зареждане от инстата или ако е оцеляла ще чака да и излязат някой ден позициите.
Кино, ти поне и утре ще си на пазара, ще починеш малко и сначале, пък Елито на принципа маржин кол дава, стоп не дава или ще чака следващо зареждане от инстата или ако е оцеляла ще чака да и излязат някой ден позициите.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Да ама сега мисля е удобно за късо вечеима едни 20 долара поне да търси
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търсете ги, аз си затворих голяма част и едно детско оставих със стоп на нула.
Е тва поне го научих,
Че стоповете в главата ..... е нема такова нещо)
Бързичко се обръща на![]()
))
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тез са от полезните уроци и се помнят когато си си ги платил
![]()
Съпротивата вече е минало
Сега остава само да се молим американците като се събудят да свалят малко златото за да си вземем нови дълги!
Малко вероятно е биковете да се успокоят очаквам нови върхове днес-утре!!!
Ние с Ели глътнахме водица май, надеждата ми е в олюто да ми избие огромните загуби от шибаното ЗЛОто
Доста даде това злато. Чакам около 1375-80 да почне да се продава.
На мен миналата година златото две сметки ми унищожи но тази очаквам да ми ги върне парите и да си ги прибера кеш!
Продължавам да смятам, че трябва да се използва всяка корекция и да се удължава!
наблюдавам фондовите пазари и пазара на Мед и съм склонен да се съглася, че сме сама за нагоре Пабло.. поне до края на тази седмица..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (12-03-2014)