Аха, продължавай да се заблуждаваш
Обаче вземи разучи колко наистина памет ти е необходима за да имаш добре работеща система. Тези 4гб са ти супер недостатъчни.
Защото аз за да твърдя нещо, почти винаги преди това съм разучил нещата![]()
И аз забелязах, че Хрома много повече товари от Мозилата.Но може и заради синхронизацията с акаунта.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тия сметки, които измъкна говорят точно обратното.Защото аз за да твърдя нещо, почти винаги преди това съм разучил нещата
Казах, че съм бил с 4гб, а не че сега съм с толкова. И да се светна повече от 5гб рам за абсолютно всичко това и в най-тежките моменти не се ползва никога.Обаче вземи разучи колко наистина памет ти е необходима за да имаш добре работеща система. Тези 4гб са ти супер недостатъчни
Кажи ми каква е твоята конфигурация за да си купя същата и да ми се решат проблемите вместо да хвърлям хиляди на вятъра както досега?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DAAAMN, а тея къде пуснаха battle field и crysis искат 8гбТия сметки, които измъкна говорят точно обратното.
Казах, че съм бил с 4гб, а не че сега съм с толкова. И да се светна повече от 5гб рам за абсолютно всичко това и в най-тежките моменти не се ползва никога.
Кажи ми каква е твоята конфигурация за да си купя същата и да ми се решат проблемите вместо да хвърлям хиляди на вятъра както досега?
И това е сега, а след две години като тръгне и 4К резултата ще се повиши още повече.
Все пак, до лятото би трябвало да си взема и аз компютър, че моят сдава багажа, та ще си го взема с минимум 16гб
В момента съм с един стар компютър отдавна излязъл от употреба
----------
А бе интернета е хубаво нещо
Now, the rough amount of RAM for your needs.
1gb: Pretty much nothing will run on 1gb.
2gb: You can install Windows 7, but good lick with two tabs.
4gb: Casual web browsers and Office runners should be fine, and a 64 bit OS will not be needed.
6gb: Whoa there! With 6gb, you need a 64 bit OS. Check which 64 bit Windows OS support more than 6gb. Hint... All of Apple's OSs of late have been 64bit.
8gb: Pretty much standard in Apple's current computers, and you should be able to run most low power games and movie streaming will be a breeze.
16gb: Lots and lots of games can be run on 16gb. Apple offered this in the newest Macbook Pro Retina.
32gb: Go ahead and run 4 graphics cards in SLI or Crossfire, while feeling free to use a lot of hard drives.
64gb: Use some tessellation units, fill all your hard drive bays, all your PCI slots, and get a good CPU.
128gb: You will need an operating system like Windows 7 Ultimate to support that much. Even MLG pros don't use this much RAM.
И какво ми казва тоя цитат? Ако играеш слагаш 8+гб, аз НЕ играя и дори 8 ми е много, а на теб ще ти е супер много в такъв случай. Между другото като си вземеш нова машина ще видиш как са процентите и дали видеото прави неща![]()
Видеото ще е по същият начин.
Пусни си ейчдито през windows media player-a и ще видиш същото като мен.
Цитата ти казва, че се нуждаеш 16гб за да нямаш проблеми и недостиг.
Дали ще играеш игри или ще използваш тежки програми и множество приложения, товара си го има.
Същото е през където и да го пусна и без значение плеъра.Пусни си ейчдито през windows media player-a и ще видиш същото като мен.
Цитата казва друго и е вероятно измъкнат от някой геймърски сайт.Цитата ти казва, че се нуждаеш 16гб за да нямаш проблеми и недостиг.
Защо ти е да сменяш тоя комп като той явно е чудовище на фона на това, което ще вземеш?![]()
Защото е слаб. Това, че ми върши работа, не означава, че я върши добре.
Това че съм си оптимизирал софтуера, не компенсира слабостта на хардуера.
а бе вие продължавате ли тоя спор бре....големи всезнайковци излезнахте ,.....
![]()
Пусни го пак и гледай таск мениджъраПървоначално написано от 100
Същото е през където и да го пусна и без значение плеъра.
Пусни през уиндоус медиа плеяр![]()