Oleg, през youtube когато флаша е в настроение и при мен е под 5%, имах предвид какво е натоварването при гледане на истински HD филм понеже наляво и надясно всеки казва, че видео картата била важна. И реално в тоя случай макар да имат gpu новите процесори разлика не се отчита, уж нови инструкции незнам си какво и пак същото натоварване?
Въпроса както казах е ти какво правиш на твоята машина? Ако имаш една платформа и две странички на браузера е ясно, че проблемите ще с много по-малко изразени. Аз ползва 3 браузера с общо около 30-40страници винаги отворени, 2 или 3 платформи, 3 ексела, торент, adobe fireworks и още 2-3 неща, които не са популярни и няма да ги споменавам. Когато флаша работи всичко това работи абсолютно гладно и не се усещат никакви проблеми, като се бъгне нещо на някоя страница обаче и всяко едно действие се прецаква, а платформата както е ползвала до момента 2-3% процесор скача на моменти на 20-30%, докато не спра флаша. Каква е връзката? Не знам, но знам че флаша прецаква всичките ми машини без значение колко пари съм дал, същото е и чуждите, които съм пробвал, нещо повече хром-а отваря нови и нови процеси за всяко нещо и може да псотигне неща, които и най-тежките игри не могат![]()