аз днес ги питах в чата за тегления към карта, и ми казаха че не е възможно теглене в момента , и на този етап не знаят кога ще се разреши проблема, така че въобще не пробвайте към картата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз до сега колко пъти с уолета метам към друг акаунт и веднага се теглят сега ми казаха че трябва да минат 5 дена като се прехвърлени с уолета за да се дръпнат
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте Приятели ...........
Искам да Благодаря на всички който ми помогнаха с тегленето
И имам добра новина... парите вече са ми в картата днес проверих
Много бързо са ги превели 120$
Ще празнуваме 8 март с приятели яко![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
И моето теглене е успешно,
парите вече са в скрил акаунта . Много профитни сделки за всички !
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Spekulanta (07-03-2014)
**g Благодаря ти от сърце за оказаната помощ
И приятно прекарване на да 8 март утре ...........
Да си жива здрава и корава. и все така да помагаш на хората![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Когато мога съм насреща,
благодаря за пожеланиятаПриятни усещания и на вас !!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Не знам ама мен определено не ме искат инстата отново ми блокираха акаунтаявно толкова ще е с бонуси и монуси
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Би трябвало да има някакво обяснение за това ........
просто така да те блокират ....................................., много неприятно ...
Колкото предния път имаше не внасяте пари в акаунта си имаме правото да ви резнем![]()
![]()
Дизела е виновен
![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък