Е попринцип не би трябвало да има проблем с нито един инструмент, който се предлага.
Е попринцип не би трябвало да има проблем с нито един инструмент, който се предлага.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
тъкмо ще заведеш жената някъде да празнувате.................................................. .................................................. .................................................. ..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз моите още си ги чакам,ама наредих тегленето снощи![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Браво само така трябва да е- любов да има другото не е интересно
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Моето беше към скрил и го обработиха
и пуснаха за два дни , така че може и за понеделник да останеш![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Тъй като не откривам къде другаде да го напиша, ще го метна тук.
НАПРАВО МИ ПИСНА, МАМА МУ СТАРА ОТ ТОВА РЕКОРИТАНЕ при ИнстаФорекс!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Нито можеш да отвориш, нито можеш да затвориш правилно позиция - непрекъснато те премятат като пин-понг с рекотирането. Такова некоректно отношение не съм срещал никаде другаде, а съм минал доста брокери...
Срамота!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
само валути дани и не бях на печалба вчера им върнах целия профит за седмицата който бях направилтака че не могат да се оплачат явно не ме искат за клиент и това си е
майната му
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
моите кинти от депозита доидоха , ама седмицата свърши, ще им се радвам другата , просто се иска голямо търпение при финансовите транзакции
предполагам че си много добър търговец
а всеки добър търговец който печели регулярно е заплаха за повечето "форекс брокери"![]()
coldys (07-03-2014)
Ами не знам Дани аз нямам самочувствието на такъв ама ще си сменям брокерите та дайте съвет за някой читав адмирал и те мизерии ми правят само, с бенча отдавна не се занимавам![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък