някой има ли проблем с тегленето през пейпал наскоро се опитах даваше ми грешен имейл явно имат някакъв технически проблем
някой има ли проблем с тегленето през пейпал наскоро се опитах даваше ми грешен имейл явно имат някакъв технически проблем
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тя инстата щото е партньор с скрилчето и те тъйдалавера е кът преведеш на скрилчето пък после да върнеш към нова реална ,ушким да вземеш 30-40% бонусче
Или май не дават ку имаш тъй прекрепена форумна![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Здравейте Колеги ................
Имам едни проблем който не мога да реша сам
Бихте ли ми помогна ли кой знае
С което Предварително Благодаря !!!
Как да разбера колко съм в загуба ?
От бонуса след като ми пише +++ 30,47 $$$$
Като влизам в история на сметка !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Спекуланта ,
най-добре е да влезеш в трейдър кабинета към акаунта си
и там от менюто на бонус статистика .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Влязох но не знам точно къде да го търся точно
Чакай сега ще вляза и ти ако можеш ми каши по подробно ........
----------
Влязох и нищо не пише колко съм назад от бонуса
А и на Английски пише всичко нищо не разбирам !!!
----------
Баланс 555.91 USD
Стойност 536.21 USD
Margin Free 446.21 USD
Налични за теглене (без бонуса) 153.61 USD
Available for withdrawal (with bonus safe) [?] 153.61 USD
Calculate bonus amount to be canceled
Withdrawal amount:
0.00 USD
Вашите бонус статистики
Bonuses total 292.60 USD
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Bonus statistics от менюто избираш и там четеш ..........
има отчет сметка /account summary /
и на последния ред сума за оттегляне ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Spekulanta (05-03-2014)
ето това е сумата която може да изтеглиш към моментаНалични за теглене (без бонуса) 153.61 USD
айде пускай заявката ако имаш скрил
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
========================================
Налични за теглене ........................ това е сумата ,която можеш да изтеглиш .
Ако има нещо друго -пак питай !
Имам скрил но все още нямам пин кода не съм го получил
Но защо най от долу ми пише нямам бонус за теглене ?
А отгоре на по горните редове пише 153,61$
Налични за теглене
Не ги разбирам ама грам
Колега ти сефте ли ще теглиш от бонусарката си? Ако е така не забравяй да почерпиш за да ти се множат тегленията
Аз досега ползвах пайонерската карта, но вече минавам на скрил, само да стигна до теглене разбира се
![]()