Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
ама казала ли е конкретно на кво и се базира системата и как ги цака пипсовете ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ха ха... Спарт пак с неговите дълбокомислени изводи... този път доста пораженчески.
1. ок, да речем повечето няма да успеят да се издържат от форекс за определени периоди от житието си, когато са заети с нещо по-важно примерно.
2. с лост от бъкет- защо не - от джоба ми ли да си вадя лоста - още по-зле ми звучи
3. хич да не му отделяме време - няма как да стане - поне половин час дневно мисля, че трябва да се отделя - колкото да си порадваме окото с растящата лавинообразно печалба по сделките ни
4. за такива незначителни неща като пийване, хапване и третото мисля, че е най-удачно да заделяме каквото "капне" от форекса, за по-важните неща, може и от по-важните ни доходи да жертваме
Пп Другият път очаквам нещо по-оптимистично![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Ми то си е такава истината , малко се издържат от форексо , а още по-малко пък стават богати![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
![]()
ами ?
.................................................. .................................................. ............
![]()