The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Tака става, познаваме много други такива, но повечето май са по-забавни от трейдинга в качеството си на трошащи пари хобитаможе да бъде поне скъпо хоби, ако не друго![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може да са по-забавни, но пък са единствено трошащи пари. При трейдинга поне има някаква надежда и да се изкарват пари, а изкарването на пари винаги е било забавно за хората малко или много - поне по мои скромни наблюдения.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Днес отделих само три часа за форекс. Не съм доволен от себе си
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е вярноможе да бъде поне скъпо хоби, ако не друго,
но има доста по-забавни занимания от форекса за хоби![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Да зависи, но границата между това да става добре и изобщо да става е доста тънка знаеш![]()
То е като рибърлъка - едни хора влягат стотици левове в оборудване и прекарват с дни и месеци покрай водата, други просто навиват на пръст мялко корда с кукичка и стоят до първите с надеждата да успеят. Шанс имат и едните и другите, но за първите, освен, че е хоби, рибарлъка е и кауза и техния шанс е по-голям, щото знат какво да правят....
Аз мисля, че тези от нас, за които форекс е кауза, имат шанс да успеят.![]()
Последна редакция от Bibco : 28-02-2014 на 16:06
Аз пуснах вчера вечер късо, днес сутринта му прибрах пиповете.
И днес съм само наблюдателка, пари Бог знае какви от дневната търговия не изкарах.
Но поне през нощта успях, при това докато съм спала.
Така че общо взето денят не беше изгубен напразно.