Женската логика:
"Не ми пише, няма да му пиша и аз!"
Мъжката логика:
"Не ми пише, ще пиша на друга..."
Женската логика:
"Не ми пише, няма да му пиша и аз!"
Мъжката логика:
"Не ми пише, ще пиша на друга..."
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Их какво гениално нещо ми дойде на акъл. Ще дам на съпругата паролата за форума. Едно приятелско семейство също ще ги зарибя и двете жени ще ги оставя да си чатят тук в СВОБОДНИТЕ ДИСКУСИИ за по 5 стинки на пост, вместо да си бъбрят по 2 часа по телефона. Ще нащракват поне по 1000 мнения на ден. Хем ще си комуникират, хем ще ни пълнят акаунтитеКомпютъра е в друга стая и може да си пльока по клавиатурата цяла нощ!
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Да го беше направил. Сега като се похвали какви идеи си имал - ще те гледат под лупаИх какво гениално нещо ми дойде на акъл. Ще дам на съпругата паролата за форума. Едно приятелско семейство също ще ги зарибя и двете жени ще ги оставя да си чатят тук в СВОБОДНИТЕ ДИСКУСИИ за по 5 стинки на пост, вместо да си бъбрят по 2 часа по телефона. Ще нащракват поне по 1000 мнения на ден. Хем ще си комуникират, хем ще ни пълнят акаунтитеКомпютъра е в друга стая и може да си пльока по клавиатурата цяла нощ!
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето ти ва нещо за добро Ютрю малко смях да падне да се разсъни човек
Па после ще го мислим това ПРОЦЕДИРАНЕ ...
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Пред съда е изправен бандит с дълга черна брада.
- Ако вие сте извършили всичките тези престъпления, в които ви обвиняват, – казва съдията, – съвестта ви сигурно е черна като брадата ви.
- Ако за съвестта се съди по брадата, господин съдия, - възразява бандитът, – то вие въобще нямате такава...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Spekulanta (26-02-2014), D-12 (26-02-2014)
на три"Според разпореждането на президента на Руската федерация днес в 14.00 часа (10.00 ч. по Гринуич) внезапно са вдигнати под тревога войските от Западния военен окръг, както и войнските части, дислоцирани на негова територия, Втора армия на Централния военен окръг, командванията на Аерокосмическата отбрана, въздушно-десантните войски, стратегическата и военно-транспортната авиация", заяви министърът на отбраната Сергей Шойгу на заседание в министерството, предадоха ИТАР-ТАСС и Ройтерс, на които се позова БТА.
Украйна май ше я делят на дверрррррррррррррррррррррррр ррррррррррррррррррррррррр
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ама като спортувам и после ей такива работи ми се въртят в главата...
----------
не съм много сигурен в процентното съотношение защото Русия и Украйна са заедно от много години и въпреки големите спорове имат еднакви корениОбщувам с украинци, никога не е меродавно, но е ми дава представа.
Там има нещо дето овчедушия български народ не може да схване.
Тука при нас 25% от активното население напусна страната. Това са точно активните, умните, ако щеш хазартно настроените хора. Тези дето карат нещата да се случват.
При тях го няма това нещо поради визови ограничения, пак имат напуснали, но не и такива огромни проценти. Та хората са си там, а тях руснаците са трепали, морили от глад, хвърляли по лагери, тровили с радиация и каквото се сетиш.
Те просто не искат да са заедно с руснаците. Има някакви руснаци, около 20-на процента рускоговорящи, но само 2 територии са с преобладаващо руско население, навсякъде другаде са пръснати.
Аз съм сигурен, даже онзи ден ги гледах и по региони, по бвп на региони, по върнато ддс по региони и по квото се сетиш.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Oleg (26-02-2014), Emil Enchev (26-02-2014)
изобщо не се бърка...........бъркаш тотално...явно още не си се осеферил ве РЕДЕ
----------
изобщо не е вярно това.....ние не сме славяни а те са и цялата им история върви ръка за ръка, като българи и македонци...сега кажи , че и макетата не са българи...Между руснаците и украинците има толкоз
общо колкото между руснаците и българите![]()
Oleg (26-02-2014)