To това от къде го знаеш????
Тя РАята навсякъде е простовата.
Обещават им това онова и хоп в кюпа!!!
1,3333333333333333333333333333333
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е аз като тичам и после два-три часа не ми се мисли изобщо за ядене бре...само малко течности...Е ти не се ли храниш, че аз въртя понякога по 10-12 км, ако не ям после до 1-2 часа и сигурно ще си умра
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
обадете че дупчим ли ренджа за едни 30-40 пипона.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Общувам с украинци, никога не е меродавно, но е ми дава представа.
Там има нещо дето овчедушия български народ не може да схване.
Тука при нас 25% от активното население напусна страната. Това са точно активните, умните, ако щеш хазартно настроените хора. Тези дето карат нещата да се случват.
При тях го няма това нещо поради визови ограничения, пак имат напуснали, но не и такива огромни проценти. Та хората са си там, а тях руснаците са трепали, морили от глад, хвърляли по лагери, тровили с радиация и каквото се сетиш.
Те просто не искат да са заедно с руснаците. Има някакви руснаци, около 20-на процента рускоговорящи, но само 2 територии са с преобладаващо руско население, навсякъде другаде са пръснати.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КинО (26-02-2014)
не дай боже, ще поживеем - ще видим, силно се надявам Света да не е толкова извратен колкото аз съм го възприелОбщувам с украинци, никога не е меродавно, но е ми дава представа.
Там има нещо дето овчедушия български народ не може да схване.
Тука при нас 25% от активното население напусна страната. Това са точно активните, умните, ако щеш хазартно настроените хора. Тези дето карат нещата да се случват.
При тях го няма това нещо поради визови ограничения, пак имат напуснали, но не и такива огромни проценти. Та хората са си там, а тях руснаците са трепали, морили от глад, хвърляли по лагери, тровили с радиация и каквото се сетиш.
Те просто не искат да са заедно с руснаците. Има някакви руснаци, около 20-на процента рускоговорящи, но само 2 територии са с преобладаващо руско население, навсякъде другаде са пръснати.
руснаците и украинците имат общ корен и връзката им е от 1000 години......Аз съм сигурен, даже онзи ден ги гледах и по региони, по бвп на региони, по върнато ддс по региони и по квото се сетиш.
Това пък от къде го измисли?????
Те КОТЬОВЦИТЕ са досуш като КУЧАЦИТЕ!!!
1,33333333333333333333333333333333333333333
РЕДА написа един ордер късо да видим,,,,,,,,,,,,,,,
П>П>Ордера в действие да видим дали няма
да върне РЕДА 10-те пипа от преди,,,,,,,)
Aндей връщаНдей че и аз съм късо
ДАВАЙ ДОЛАРЕ![]()
как от къде бре....какво според теб е Киевска Рус...........Това пък от къде го измисли
33333333333333333333
давай еврооооооооооооо...1.23
----------
ама то сталин си е избивал целия народ/руския разбирай де/ ...той е психопат...