Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е как да не е невъзможно. От 10000$ на 42 000 000$Зегнер за 4 години прави акаунта си по 400..
не е толкова невъзможно и системата му не е с 80% успеваемост.
а защо ли. защото хората които търгуват добре никога няма да отакжата да търгуват и чужди пари. (те и тея дето не могат и те няма)..
аз ще си търгувам моят акаунт и паралелно още 100 с една и съща платформа и ще си докарвам 50 пъти повече пари на месец. не ми се вижда лошо.
Прочетете какво е Separately managed accounts. Мисля че Дюкаса го имат като опция.
Това е илюзия, ако беше реално, редовно трейдъри щяха да го правят, не само няколко имена които са се записали през годините. Но ето, че е факт. Пък нищо че не е с 80%успеваемост. 42М от 10К за две години. Ако го беше чул някъде това нещо, щеше да го отречеш на момента. Сега понеже е факт, казваш, не е толкова невъзможно![]()
ами не тя е обективна, максимално колкото мога да я направя. има 3 правила за вход и няколко за изход.
но аз не мога да я програмирам и не бих рискувал да дам 10к за програмисти, при положение че не ми е ясна цялата материя с роботите и ще ми отнеме освен 10к още няколко месеца в работа с тях.
ама то нали за вас всичко е лесно и просто.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това, което човек може да оцени с един поглед, напълно обективно, няма как да бъде програмирано в експерт. Експерта изисква точна математика за да копира човешките действия, а пазара във всеки един момент е съставен от различни трейдъри. И тенденциите на пазара отразяват типичното човешко мислене и емоции, но въпроса е че хората често взимат "грешни" решение и тогава получаваш стоп.
Иска се съвсем малка доза логика и математика за да се сети човек, че ако беше възможно да се постига такава категоричност в резултатите, то пазарите трудно биха съществували изобщо. Всичко което се случва е видимо за анализ от много умни хора, които биха постигнали максималното възможно и биха били назначени със 7-цифрена заплата в някоя банка да го правят. Самата идея на фондовете би се обеcмислила, а последните все още съществуват и въртят много големи суми.
Всички тези илюзорни и никога доказани твърдения идват от факта, че хората са програмирани да не приемат несигурността в този бизнес и съответно да търсят нерационално начин да се преборят с дискомфорта породен от тази несигурност, например трупайки нови и нови знания в торбата с надеждата, че някой ден това ще открият перфектната система, която почти няма да удря стопове.
----------
Кой казва, че не е възможно това? Това може да стане с много стопове, тук говорим, че 1-2 стопа на 10 не е реална цел.Е как да не е невъзможно. От 10000$ на 42 000 000$
Това е илюзия, ако беше реално, редовно трейдъри щяха да го правят, не само няколко имена които са се записали през годините. Но ето, че е факт. Пък нищо че не е с 80%успеваемост. 42М от 10К за две години. Ако го беше чул някъде това нещо, щеше да го отречеш на момента. Сега понеже е факт, казваш, не е толкова невъзможно
stanislavnba (24-02-2014)
първо са за 4 години, второ щом аз съм правил за 2 месеца акаунт по 10 значи е възможно някой за 1 година да го направи по 10. с доста по малко риск и по добра психика.Е как да не е невъзможно. От 10000$ на 42 000 000$
Това е илюзия, ако беше реално, редовно трейдъри щяха да го правят, не само няколко имена които са се записали през годините. Но ето, че е факт. Пък нищо че не е с 80%успеваемост. 42М от 10К за две години. Ако го беше чул някъде това нещо, щеше да го отречеш на момента. Сега понеже е факт, казваш, не е толкова невъзможно
не го правят всички заради психиката си.
а за него знаем защото е Американец и го е направил това през фирмата си, и всички записи са публични.
ако е някой украински селянин и направи от 200$ - 800 000. никой няма да го отчете, ама и той ще е направил акаунта си по 400..
говорехме за съвсем друго нещо.
моля все пак някой да покаже 1 трейдър с 80% успеваемост от 1000 сделки.
ако искате басче да направим нещо.
В такъв случай, защо твърдиш, че може да се напише на робот ? Не си запознат с роботите и е доста вероятно, да не може да се получи.ами не тя е обективна, максимално колкото мога да я направя. има 3 правила за вход и няколко за изход.
но аз не мога да я програмирам и не бих рискувал да дам 10к за програмисти, при положение че не ми е ясна цялата материя с роботите и ще ми отнеме освен 10к още няколко месеца в работа с тях.
ама то нали за вас всичко е лесно и просто.
А нещата хич не са прости и лесни. Никъде не съм го твърдял....когато съм говорил сериозно![]()
защото съм гледал клипче където 2ма трейдъри и 3ма програмисти си имат фирма и си печелят пари от цялата работа и то не с продажби на роботи ами с търговията на тези роботи.
но при тях всичко искаше постоянни промени, постоянни нагаждания от трейдърите и така.
и също знам за други видове роботи които също работят. в някой сайт май имаше даже състезания за ботове и там също се случва да работят за определен период от време.
с даден ММ може да се печели.
Не може да се напише робот защото правилата, което се ползват не могат да бъдат описани математически бъдейки съставени от стотици променливи зад простото правило - изход на 4 "средни бара"
Тук каква дискусия се е заформила, аз смятам че трейдърите губят защото са наивни.
Dan holds two world records for the largest portfolio returns in both a 12-month and 18-month time period. He did this during the late 90s and turned roughly $11,000 into $42 million in about two years time.първо са за 4 години, второ щом аз съм правил за 2 месеца акаунт по 10 значи е възможно някой за 1 година да го направи по 10. с доста по малко риск и по добра психика.
не го правят всички заради психиката си.
а за него знаем защото е Американец и го е направил това през фирмата си, и всички записи са публични.
ако е някой украински селянин и направи от 200$ - 800 000. никой няма да го отчете, ама и той ще е направил акаунта си по 400..
говорехме за съвсем друго нещо.
моля все пак някой да покаже 1 трейдър с 80% успеваемост от 1000 сделки.
ако искате басче да направим нещо.
http://www.stocktradingtogo.com/dan-...ecord-returns/
В началото на статията е.
от 10к на 42м, не са 10 пъти, а 420 пъти:
420 х 10 000=4 200 000
Станиславе, аз не съм виждал печеливш трейдър, нито с 80, нито с 50%....никакви не съм виждал.Всичките са безделници и пройдохи. Останалите имат някакъв друг бизнес и трейдинга им е хоби. Професионални трейдъри не знам да има
Така, че ако гледам от тази гледна точка, то не трябва въобще да очаквам и аз самият да стана заможен някога от трейдинг
Ето това е чистата реалностКато държиш на реалността.
Само, че аз не познавам и хора които да са отдадени на трейдинга и наистина да го действат като професия. А ако има такива, то предполагам, че не им трябва да се обявяват и лансират като такива.
Иначе в интернет хора много, но в БГ не съм чул за нито един такъв.
Макар, че за РЕДА имам подозрения, че е успешен, но ако беше толкова успешен, за какво му да е гледа ТРОНЧО, пчели и т.н. ?
Или то от годините му, пък те старите хора не обичат промените и заради това ?![]()